![]() |
Lost Soul - Bir Sonbahar Feat. Raplayn |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lost Soul - Bir Sonbahar Feat. RaplaynLost Soul Feat ![]() (Raplayn) Mevsimlerden ilkbahar velakin gözlerimde var gibi bir sonbahar Ayaz ayaz bu aşkın esen yellerinde kaybolup giderken anladım Düşünme sen sitem yok ki sözlerimde gör bu hali sen üzülme Düş sokaklarında fazla derine dalmak hırpalar Biraz yorar be insanı ve bende hırpalandm tahmin ettiğin gibi değil Çok zamanda toparlandm, aldatıp aldanmadım fakat sonunda kahrolandım Şimdi merhaba bi mum yak ardıma ve şöyle söyle sıfatıma Mutluluk seninle geldi acıyla kavrulan yürek ölüp ölüp birgün seninle neşelendi Nefes nefes diye haykırırken varlığın hayat verendi Şimdi bende dur biraz ve şöyle bi bak gözlerime Mutluluk benimle gelmiş olsa elinle itmezdin Neşeyle doğrulttuğum yüreği böyle ödüllendirmezdin Ve hayat verende ben olsaydm hayatını terketmezdin (x2) Gözlerim sende kalsın bu defa benim ahımı aldın Zor sanat yaşamak önemli değil gözyaşım sorun değilde gözlerimi çaldın Yokluğum acıtırsa arama sorma velakin unutma Özlerim ve bende özlerim fakat gözümde yok yerin ve şimdi yoksun sen sevin (Lost Soul) Dudaklarıma tebessüm sinsin, demekle sinmiyor Yanaklarımın çukuruna yağmur düşsün, demekle düşmüyor Olmuyor olmuyor ama gülüşün içimi titretiyor Doğan güneş bile senin kadar parlak gelmiyor Ellerim senin ellerin, kalbin benim kalbim Biz biriz, tek bedende yaşayan sadece iki kişiyiz Doğru duydun tatlım, bu rüya değil Olsa olsa bi kabusun başlangıcı, yani daha son değil Rüyalarımın peşine düştüm, sönmeden uykum Hakkımı savunmak benim hakkım, zordu aşk taarruzum Seninle olan günlerimde hergün artardı mutluluğum Sadece bir kalem yazısı bitirdi mutluluğumu Dar günümde hep arardım, dalıp dalıp giderdim O rüya senin bu rüya benim, hani nerede ellerin Daldı gözlerim derin derin ve şimdi yok yerin Sikilmiş bir kahbeyi sevmek kadar zordu gidişin |
![]() |
![]() |
|