![]() |
Daiyan - Gözler Özler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Daiyan - Gözler ÖzlerVerse 1 Ben senin değil gözlerinin bağımlısı Yanlış anlama ben değilim aşk yanlısı Herşeyde bi hayır ve herşeyin hayırlısı Kimse beni hiç kimse beni yanlış tanımasın Elimde değil lan bi daha dönemem Sana aşık olmayı ben yeniden denemem Elden ele gezen kıza seviyorum diyemem İçimdeki seni anlatmaya yetmez benim kelimem Tek güzel sözün olurdu gülümsemem Ve bunları yazan altı üstü mutluluk isteyen adam ben Sence istiyo muyum geri dönmeni Martaval aşkınla seviyorum Doğukan demeni Gerek yok başkalarıyla bastırıyorum özlemini Sakın sakın anlatma bana eski günleri Bitti artık istemiyorum kafayı senle yemeyi Nakarat :x2 Sözler bazen yetersizdir Gözler özler güzel gözleri Şimdi dönsen inan istemem Bi anlık sevinç için bin yıl ölemem Verse 2 Bırakın beni kalayım tek başıma Doğukan ne yapsın aşkı tanrı aşkına Mutluluğun tek yolu var o da vuslat Lan Doğukan ne uğraşıyon git yat ! Boş iş bunlar hepsi safsata Benim tek aşkım var o da annemdir dostlar merhaba Nakarat :x2 Sözler bazen yetersizdir Gözler özler güzel gözleri Şimdi dönsen inan istemem Bi anlık sevinç için bin yıl ölemem |
![]() |
![]() |
|