![]() |
Bir Ev Bir Dağ Bir Şehir - Erhan Memiş |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Bir Ev Bir Dağ Bir Şehir - Erhan MemişKitabın künyesi Bir Ev Bir Dağ Bir Şehir Erhan Memiş Geyikli Gece Yayınları / Anlatı Dizisi Türkçe 144 s ![]() ![]() ISBN : 9789759097301 2010 Yayına Hazırlayan : Cem Akaş Kitap Tasarımı : Gökçen Ergüven Kitap hakkında Günlük hayat dediğimiz muammanın yan yana diziliveren kesitlerden ve üst üste binen tesadüflerden oluştuğunu hepimiz biliriz ![]() ![]() ![]() Genç yaşta evlendiğimde daha genç yaşımın ortasında everdiler beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erhan Memiş deneysel Türk edebiyatının en dikkat çekici kalemlerinden olmaya aday ![]() ![]() Elimdeki elmaydı küçük taşlara bakarken yediğim küçük bir çocukluğumdu elimdeki taşlar ![]() ![]() ![]() (Tanıtım Bülteninden) Kitap kapağı ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|