|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anılar, hatırlamaktır, kitabı, tamer, yaşamak, ülkü |
![]() |
Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı - Ülkü Tamer |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı - Ülkü TamerKitabın künyesi Yaşamak Hatırlamaktır - Anılar Kitabı Ülkü Tamer Kitap Yayınevi » Anı Fiyatı : 20-00 TL Mayıs 2010 344 sayfa ISBN: 9789758704958 Kitap hakkında Yaşamım boyunca günlük tutmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ülkü Tamer Anılarında buram buram tüten insani sıcaklık sizin de içinizi saracak ![]() Fethi Naci, Yeni Yüzyıl Bu kadar değişik ve renkli bir yaşamı olan birinin anıları da o kadar canlı ve renkli ![]() Hasan Pulur Milliyet Ülkü Tamer'in şurup gibi bir Türkçesi Aman beni elinden bırakma diye adamın yakasına yapışan bir üslubu var ![]() Hıncal Uluç Sabah Hatırladığı için böylesine güzel böylesine keyifli şiirsel doğru yazdığı için teşekkür etmeliyiz bu büyük şairimize ![]() Mehmet Baydur, Cumhuriyet Ülkemizin son 40 yıllık tarihinin kültürel yansımaları sayılabilecek bu anıları, gülümseyerek hüzünlenerek dersler çıkararak okudum ![]() ![]() ![]() Ahmet Ümit Radikal Kitap Yaşamak Hatırlamaktır'ı okumalısınız ![]() ![]() Sennur Sezer Cumhuriyet Kitap Kitap kapağı ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|