Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açılmadı, müzik, salvo, sansar

Sansar Salvo - Müzik Açılmadı

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sansar Salvo - Müzik Açılmadı

Verse 1

Her biriniz için ölüm paranoya beni kestiniz önünüze dönünYönünüze çöküp ben ölünüzü öpüp ilerlerim sanki bu geleceği görürDükkanım açık bitch arkaya kaçılDönüp bakma sonra halkaya katılOlanları atlatıp halkıma bakıp kovanları toplarımAltına yapıpta safları korkutur aklına yatıp girdiğin yolların hattını çizen uçaktayım sizin savaş alanına yakınÖn saflara gelen aklını çizerTüm köylere muhtar oldu giden evimdeyim kon bize para gibi gelenÜstün dere küsüp üstüne düşen tetikteyim böylece saniye biter

Nakarat

Geldiği noktayım senin oktavın
Elinde oklava sehpada koklayın
Hortladım bilmem kaç kez
Hatırlayın müzik açılmadı

Verse 2

Bu konu konseept tepinip yol seeç elini boş geç yerimiz hep leş gibi,olur ama dümenini kıramayızKimseyi bulamayız kimseyi aramayızElimize taramalı gibi mikrofon flowu oturtunca ölenler olurGelenler olur,gidenler olur,neyin ne olduğunu tabi bilenler olurBasit bu konu yolumuzun oyunuzun hasetle yanıp kül gibi kavrulunCama vurdu yağmurum yinede durduğum söylenemez kasveti kendinizde bulunAyıp olur, tabi sana ayıp olurBide hepiniz biliyo gibi karakolu, ayık olunBide bana para bulun çünkü bi emekçi sonunda yolun!

Nakarat

Hortladım bilmem kaç kez

Verse 3

Döşesem bi pazar köşesine yazarAşevine bakan adam kaç evini yakarKöşesine yazar olan rapimize nazarVe bu rapte nazar olun elinize basarHali toz olur ve gazeteye bakarSami Tosunun o gazeteye çıkarEzilse müzisyen olamazdı kaşarAşar aşılayıp kaçar vokalini basarVe tabi geri gelip sonra gidip yine gelip, e tabi geçebilir o turunu bindirip,kamyondan karpuzu indirip sindirir kaç mezir flow bu acıyı dindirirBunu bildiğim olsa sildiğim satırlar kalırdı nefretti yarımBu silahlı adamlarda yazıyoken adımBi silah var olduğunuz yerinizde kalın

Nakarat

Hortladım bilmem kaç kez

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com