Kilamat - Hasret Ve Tırsak Damlalar |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kilamat - Hasret Ve Tırsak Damlalartırsak damlalarla ağlarım tutsak oldu kalbi bağladın yasaksın uzaksın ve ölümü tutsam ecelimi oyalarsın yaşımız kaçtıki ilk bakışmada şimdi kaç oldu kaç olacak daha ömrüm senle geçecek biliyorum fakat hala az geliyor zaman bana ayrı şehirlere düştük tekrardan tekrar hasret vede özlem tırsak damlaları yine salıveriyor seni arayan gözlerim görsen tek sarılış ilk vedada yetti yüz bin kere daha yetmiyo şimdi kaç gün kaç ay göremeyecem seni kaç nefes alışım yine boş yine koş otobandan gidemedi arabam, yürümek zorundayım ormandan güneş olsa bile burada ışık yok yanında deilim ne olur korkma görünüşe göre yine uzağız lanet ikimiz için bu üzgünüm affet alacaklı gibi bu bahtım benden mahrum ediyor yine beni senden tek telden çalıyor duygularım sen yokken ben gülmeye uzağım dilimde bırakır beni yalnız konuşsun herkez ben susarım sevemedim hiçbir zaman ayrı yeri şehrim ve kucağın yuvam benim gülüşüne kurban olabilecek bir aşık senin yanın benim yerim dokunurken özlermişçesine söyliycem sana her seferinde okyanusun eşsiz güzelliği hem isminde hem renginde aşk bir yana atmış kendini benden kilometrelerce uzağa bir kalbe yenilmiş kalbim sadece onlarca savaşın esnasında aşkla savaş yarimle değil hasretin de öldürür beni bigün kör bir mavzere kurban giderim bi düşün kime doğacak gün özümüzden kopmadık hasret miras senden ben sökemem içimden gözümü kapatıp açtığımda yoktun alınan yollar ellere mesafe bir sesini duyursan yeter ona bir asır bekler kraliçem emret sigaram dumanına ben sana hasret tüketilmeyecek içimdeki gayret kim bana günleri saydırabilir ha o kadar yavaş ilerlerken hem de yarınları bana aydınlatacak sen gerekiyosun acilen hem de annem bile hariç doğumuma tek tanık oldun şimdi fakir bir dörtlüğün ortalarındayım arıyorum hala bana uzak olduğunu bile bile her sen aklıma uğradığında anılarımı karıştırır oldum ben dilerim döneceğin o gün de gelecek ve o gün bu yüzüm kolayca gülecek inanır mısın sensiz bu nefesim zehir etkisi yapıyo değişemem ki gamzeme doluşan o yaşlar bu sefer senleyken sana özlemdendir(sen olmazsan) tırsak damlalarla ağlarım tutsak oldu kalbi bağladın yasaksın uzaksın ve ölümü tutsam ecelimi oyalarsın |
|