![]() |
Arkacephe - Yine Bekleriz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkacephe - Yine BeklerizGözlerimiz soldu doldu mekanımız keşlerle Kan olacak mekan yerdeki leşlerle Neşterle kestim boğzını attım çöpe Yazdığınız lirikler sahte adımız arkacephe Cephene geç kuşatmaya karşı al savunmanı Kızlarla gezerken anlamazsın savaşın tadını Parası olan vardı gidiyordu yatağa acımasızca Gece klüplerinde takılmak ne hoş gelirdi insana Baksana yakıp gittiğin hayallere Dalsana odaya sessizce Satsana kırdıgın kalbi yüzsüzce Yaksana hayalleri kibritle Barlarda gezersin sen yalakanın tekısın Yanımızda dolaşma sen bizle bir degilsin Kızlar para ve madde bizden uzak dursun Sana laık bir yer var yerın cehennem dostum Kustum sözlerimi sıfatına karşı Vurdum açıklarını agleme karşı Arşivime ekledim ben bir dis daha Pis diss atarım adamım yoluma birdaha cıkma Yazdım anlının ortasına arkacephe !! Duydugun bu sözler tamirhaneden işde Yolumuza cıkma pişman olursun sogra Senin gibi rap yapmıyoruz biz burda kolpaa Barlarda rap yaparsın sen 5 kurusluk adamsın Kızları kolunun altına alınca kedini bir bok sanarsın Paran varya cebinde onada guvenirsin sen Nakit bizde geçmıyor sözleriniz le gelin leannnn İki satır yazın sonra zırvalayın siz bnce Bence bizi dinleyinde ****** olun gidin önce Öyle böyle olmuyor sizinle bir yaşanmıyor Size bizden bir bilet tek gidişli cehenneme!! |
![]() |
![]() |
|