![]() |
Sokrat St- Sanadır Kadın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sokrat St- Sanadır KadınKafanı cama yaslayıp dalmak için gökyüzünün , mavisine ![]() Bakarsın ya bir arabada ![]() ![]() Geceleri koyu bir güzeldir sanki Tüm yıldızlar bizi kıskandırmak için bir aradalar ! Nefes alıp iç çekmek sonra ![]() ![]() İçimdeki karanlığı görse bütün renkler korkar ![]() Pembe yürekler soymak , Sevişmek zorla , Eriştiğim en yüksek safada aşk ! Seni yırttığım satırlarda şimdi başka kadınlar var! Bu benim suçum değil! Yinede son isteğim gözlerinin kahvesinden kırk yıl hatır almak! Çok korkuyo çok ![]() ![]() Karanlığı görmemek için göz kapaklarıma resmini örtüyorum ![]() Şuan bırak mübalağa yapmayı , bunlar hiçbir şey değil , Ve hala hastayım ![]() ![]() Sen koksun her yer , Baştan sona benim ol dicem de kalbim yavaşlar sonra ![]() Bi zahmet gel (gell) Belki de bastırdığım küfürler aslında , Sevdiğimden de değil nezaketten ![]() Heba etmem ne geçen yalanları , Ne geçekleri , Ne beni ne de onsuzluğu , Kısaca geri istediğim tek şey , Akıl sağlığım değil onu ve sonsuzluğu ![]() ![]() Gerçeklerden sıkıldım Özledim yalanı , yalan dolan itafımda ki tüm Sözlerim sanadır kadın Tanrıya isyanlar boş Benimserken kederi kul aman dolar mizacım da Aslında tek nedeni bu ![]() |
![]() |
![]() |
|