![]() |
İlhan İrem - Sen Bilirsin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlhan İrem - Sen BilirsinSen Bilirsin Sana nasıl muhtacım, anlatsam gelir misin? Anlatayım bir dinle yinede sen bilirsin ![]() ![]() Sahillere dalgalar, dalgalara rüzgarlar, rüzgarlara bulutlar muhtaç Ben sana muhtacım, ben sana susamışım, yinede sen bilirsin ![]() ![]() Yinede sen bilirsin Şöyle bir düşün sevgilim, senin için ben neyim? Benim için herşeysin, yinede sen bilirsin ![]() ![]() Bulutlara yağmurlar, yağmurlara topraklar, topraklara ağaçlar muhtaç Ben sana muhtacım, ben sana susamışım, yinede sen bilirsin ![]() ![]() Yinede sen bilirsin Gel de yaşansın şarkılar, uzak olsun uzaklıklar Yalnız kalsın yalnızlıklar, yinede sen bilirsin ![]() ![]() Ağaçlara çiçekler, çiçeklere mevsimler, mevsimlere zamanlar muhtaç Ben sana muhtacım, ben sana susamışım, yinede sen bilirsin ![]() ![]() Yinede sen bilirsin Sahillere dalgalar, dalgalara rüzgarlar, rüzgarlara bulutlar muhtaç Bulutlara yağmurlar, yağmurlara topraklar, topraklara ağaçlar muhtaç Ağaçlara çiçekler, çiçeklere mevsimler, mevsimlere zamanlar muhtaç Ben sana muhtacım, ben sana susamışım, yinede sen bilirsin ![]() ![]() Yinede sen bilirsin Ben sana muhtacım, ben sana susamışım, yinede sen bilirsin ![]() ![]() Sen bilirsin Sen Bilirsin / Ayrılık Akşamı (Konuşamıyorum) 1978 (Yavuz) 1587 Sözler : İlhan İREM Müzikler : İlhan İREM Arranjör : N ![]() Orkestra : N ![]() |
![]() |
![]() |
|