Yastayim.. Ferhat Göcer.. |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yastayim.. Ferhat Göcer..Yastayim Yoksun yine varligim sürünüyor Sensizligim bilinmiyor Sen gittin gideli ellerim hep titriyor Kalbim bu aciyi sakliyor Yillar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim Bu sevdayi kalbime gömdüm ve sen öldün simdi esim dostum beni hastayim saniyor Yastayim hiç kimse bilmiyor Seni son gördügüm yerde yillar sonra O gün geldi yine aklima Bu kez bir elimde kizim içimde firtina Göçüp gittigin o yolda Sen varmissin gibi her gece isigi kapatmadim Gel gör ki ben hala yokluguna alisamadim simdi esim dostum beni hastayim saniyor Yastayim hiç kimse bilmiyor Çok zor o kadar yil sonra itiraf etmek Bu aski bertaraf etmek Bu kez sana söyleyecek ne çok sey vardi isterdim bak unutmadim demek Yillar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim Sen öldün ben bu sevdayi kalbime gömdüm simdi esim dostum beni hastayim saniyor Yastayim hiç kimse bilmiyor Bugün dogum günün yaninda degilim Bu yüzden hiç iyi degilim Yaslandim artik biraktigin gibi degilim Üstelik bir kizim var evliyim Yillar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim Bu sevdayi kalbime gömdüm ve sen öldün simdi esim dostum beni hastayim saniyor Yastayim hiç kimse bilmiyor Sen varmiisin gibi her gece isigi kapatmadim Hastayim hiç kimse bilmiyor |
|