Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dramélodikalßim, mezar, toplu

Dramélodi-Kalßim Toplu Mézar

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dramélodi-Kalßim Toplu Mézar

qecemde damlayan umutlarım qünesle kuruduqunda pek sasırmadım buqünneden bu aklımın içinde qömdüqüm kesitler acıtır oldu herseyi?cevabı öyle zorkioysa ben bi öykü yazdım ömrüme ve qökkusaklarıyla süsledim ayaz vaktleridudaklrım cürür dedim bu kalbe atılan her dikişte payın var anlatırdımancak hep kılıf bulundu her hataya bekle dönme sırtınıyıqınla düş harap edildi belleqimdebiranda doqdum bir anda çöktüm içimde öldün amma hersabah doqarmısın dokunma yetti!öcmü almak isteqin elem nefeslerimle demlenirken benmi istedim yolumu benmi cizdim ikametinde bos ihanetiniyle loş yürekler ordusuyla intihar sebeplerim yorqun ömrüm ellerimde sen

kalbim toplu mezar qömülü mazi acıtır icini derin derin heryerim defnet buqünü dünümü yara ben bana mahcup o qeceme mehtap!

zaman bi yolculuk vesait kacırdım ben yolumu tasla dolduran misafiratli kacırttınsa bilki canımı acıtmakla kalmayıp atlar üstümde cocuklar ip atlar mezarımın da yerini bilmedenben de bakakalır ve hayalleri hatırlarım qece üç ellerimde fotoqraflarıyla muhabbetlerimi anımsarımduvarlarda kanlı tırnak aralarım sızlatırsa biyerleri harbi basım önümde takılırmsenin qibihasim bi sahterkarlık hic de öyle qözükmüyordu hep yanımda olacak hep kulaklrımda fısıldayacak sen qiderken ellerimde zanlı mektubuyla kuyuda durdu noktalar devamı yoktu ama coquldu noktalar qözümde büyüdü yaklasanlar acıyla cıqlık attım qidin dedim qelmeyin yerimi bilmesin merak edersen semaya bak qece o qördüqün benim!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com