![]() |
Kaçamazsın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() KaçamazsınKaçamazsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaçamazsın Yok öyle gelipte gitmek, Kendini sevdirip sonra hiç birşey olmamış gibi Ben seni hak etmiyorum sen daha iyilerine layıksın Gibi saçma sapan konuşupta Adımları geri geri atamazsın Kusura bakma Kaçamazsın Geceleri yok saydırıp Gündüzlere alıştırdık sonra Zifiri aşklara teslim edemezsin beni Masonetleri takıpta yüreğime Karanlık çıkmazlarda Yobaz sevişmelere salamazsın İstersen gücen ama Kaçamazsın Önce sevdamın bakirliğini koruyupta Sonra ırzına geçermişcesine Hareket edemezsin Namlumun ucundasın Tasalanma İstesende kaçamazsın Önce gülüşünü sevdirip Sonra gözlerine hasret koyamazsın beni Sevdamı önce hatalarımdan savunup Sonra onların yumruklarıyla Ağzını burnunu dağıttıramazsın Heveslene boşa Kaçamazsın Eskilerden korkupta yeniyi yaşamaktan Kaçar gibi gidemezsin Hiç birşey yapmamış gibi davranamaz bakışların Yumşaklığına alıştırıpta Sonra geri çekemezdin ellerini Yüreğimin üzerinden Boşa çabalama Kaçamazsın Memleket bildiripte gönlünü Sonra kütüksüz işleyemezsin Nüfusuna aşkımı Sana bakışımı sevipte Sıkıldığında Ortalıkta ayaşlığa salamazsın Sarhoşedemezsin bu yüreği kusura bakma Ben sana geldim ![]() ![]() ![]() Katilim olurcasına Kaçamazsın Sevişmelerimizin Son kullanım tarihini Sonsuza dek yaptırıpta Tek kullanımlıkmış gibi buruşturup atamazsın Yok sayamazsın bizi yok ![]() ![]() ![]() ![]() Yok öyle küfür edermiş gibi gitmeler ![]() ![]() ![]() Belki darılacaksın biz e ama KA-ÇA-MAZ-SIN ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|