Raplazof - Kabuslarım Hakim |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Raplazof - Kabuslarım HakimHeyecanla izlediğim bir filmi yeniden andım kalbimde oluşan heycan drama sahnesinde kaldı gözlerim ağlamayı kabul etmez her koşulda insan ağlama payını hep sona bırakırdı ölüm varisi kanla kaplı toprağım ölüm vadisi zamansız indi kosalı bekçi,savurttu ruhları ağlattı geride kalan insanları en çok onu seven kişi arkasından ağıtlar yaktı ne kadar kızarsam kızıyım canımın canıydı hendeklerimde köprü kurup yolumu düzenlerdi kurgularda yoktu senfonimi baştan yarattım umutları deprem yıktı sağ çıkan olmadı kafamı duvara yaslayıp düşünceye kapıldım olumsuz düşünceleri bir bir sepetledim kafamdan atıldım yoksun kaldığım arkadaşlık ortamından itildim kakıldım kendimi savunmaya geçirdim Nakarat kabuslarım hakim oldu uykumun en tatlı rüyasında gölge düşürdüler huzuruma,huzuru aramaya koyuldum parmaklarımdan düşmeyen kalem kendini toparlayamadı imkansızlara baş koyup imkanlarıma çareler buldu bu topraklar çöl haline dönüşürken umut güneşim doğdu örüncekler ağlarını kurarken bende serpeledim yeşilliği onca insan tanıdım ve on tanesi adam bile deyildi arkan dönükken boynun bükükken bile sırtından vurmayı iyi bilirler insan dediğin kişilere bakıp nasıl tadabilirsin güven duygusunu huzursuzum en yakın ailemde bile yalanlar baş kesmiş ben ali baba onlarsa kırk haramiler ordusu her sona yaklaştıkça gözükür hüzün tablosu mutluluğun resmini çizmeye çalışan insanı bulun bana her oluşturulan resmin içinde esas duygu saklı kalır hareket başarıda esas anahtardır Nakarat kabuslarım hakim oldu uykumun en tatlı rüyasında gölge düşürdüler huzuruma,huzuru aramaya koyuldum |
|