![]() |
Vale-Gözlerim Islak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vale-Gözlerim IslakVerse 1 Yanılgılarla başlamak eminliğinden usanmak utangaçlığından utanmak Neyin nesiyse uyandım nasıl bir saçmalık okundu biraz dinledim Sonunda yerleştiğim son gönülde bir omuza yaslandım Yine düşünüyorum hayır olamaz bu Düşledikçe rüyalardan irkildim Karışıyorum yalana dolana Bende düşüp silkildim Ben bir pişmanlık orucuyum benim pişmanlığım azalır Bilmem kaç bin metre yolum vardı 85 feet havalı Titreyen kanatlarımda torpidolar asılı Yani bilki düşmanın şuan da son derece azılı Yumruklarım çivili tasma uslanmıyor şiddetten Kılıçlarım sabıkalı birkaç kelle kesmekten Bu fırtınam tükenmiyor saatlerce esmekten Ayaklarım nasırlanmış damarlarda gezmekten vooov voovv vovv ! tanımıyorum yüzlerini ![]() ![]() Ov vov vov vov ! unuttum izlerini ![]() ![]() Sakin ! Perişanlık cümlelerini yazmak için çok erken Bir gün güneş battığında üstümüze bulutlar düşerken Ben yanımda 3 melekle uğurluyorum ruhum emanettir Aç bi seyyah uçtu gitti elimden Nakarat 2x Güneş üstüme batıyorken aniden ak saçıma elleri mesken Duyamıyorsun sesimi sen hala buna bence gözyaşım etken Kapa gözlerini de göremesin âmâ Geliyorum, gidiyorum hep bi muamma Bi susup bi konuşuyo iki elim kanda Gülüşüme kanma gözlerim ıslak Islanmış bu gözlerimi kapatırken aynalara Ben sabır diliyorum Allah'tan gam dolan o sayfalarıma Yalnızlığın teşirleri gaflet dolu tayfalara Güne ola harman ola dedim ben koyuldum boş yollarına Tırnakla kazımanında vardı bence asi önemi Şuan yüksekte kuruldun düşmek intiharın bedeli Bense izledikçe utandım ve garipsedim Acizliğin içindeki anlamsızca bu karmaşık şöleni Ben yağmur olup yaşlandım ki bir kuytu da biriktim Böylelikle unuttuğum çok gerçeği dirilttim O gerçeklerle ağır başlı şu dilimi sivrilttim Çünkü ateştim yanarken bir topraktan dirildim Unutuyormuş insanlar bastıkları dikeni demek Ödüllendir ademoğlu vicdan bulup ekeni Hiç bir tövbe arındırmaz bir ömürlük lekeni Paşa gönlüm barındırmaz pişman olup döneni Nakarat 2x Güneş üstüme batıyorken aniden ak saçıma elleri mesken Duyamıyorsun sesimi sen hala buna bence gözyaşım etken Kapa gözlerini de göremesin âmâ Geliyorum, gidiyorum hep bi muamma Bi susup bi konuşuyo iki elim kanda Gülüşüme kanma gözlerim ıslak |
![]() |
![]() |
|