![]() |
Kreş|Beni Sevme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kreş|Beni SevmeÇok üzgünüm ben o doğru adam değilim ![]() ![]() ![]() Çoktan koynumda bir kadın olmuştun ![]() ![]() ![]() Beni adam etmek isterken ![]() ![]() ![]() Fazla düşünme ben o değilim ![]() ![]() ![]() Beni sevme beni sevme beni düşünme hiçbir zaman ![]() ![]() ![]() Beni sevme beni sevme beni düşünme ne olursun ![]() ![]() ![]() Çok üzgünüm sadece sarhoşken söyledim seni sevdiğimi ![]() ![]() ![]() Çeken ruhumdaki delilleri ![]() ![]() ![]() Seni dibe itmek dibe en dibe doğru ![]() ![]() ![]() Hadi yüz şimdi karaya doğru ![]() ![]() ![]() Beni sevme beni sevme beni düşünme hiçbir zaman ![]() ![]() ![]() Beni sevme beni sevme beni düşünme ne olursun ![]() ![]() ![]() Ben oralardaki filimlerde ki doğru adam değilim ki ![]() ![]() ![]() Değilim asla olamam ![]() ![]() ![]() Ben o değilim ben o değilim değilim değilim değilim ![]() ![]() ![]() Hadi yüz şimdi karaya doğru ![]() ![]() ![]() Beni sevme beni sevme beni düşünme hiçbir zaman ![]() ![]() ![]() Beni sevme beni sevme beni düşünme ne olursun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|