![]() |
Amatör - Son Kez Bakayım Yâr Gözlerine..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Amatör - Son Kez Bakayım Yâr Gözlerine..!Son kez bakayım yar gözlerine ![]() ![]() Habersizce masalın sonu gelmiş yine ![]() ![]() ![]() Gidecegini duyduğumda, Dondum kaldım ![]() ![]() Ağladım karşında,yalvardım yakardım ![]() ![]() Senden son bir şans istiyorum yaşananların hatrına, Bu kadar vicdansız olma! Seni gülüm diye koklarken , Yanımda bile özlerken, Uykumda bile izlerken, Nasıl giderim ahh nasıl giderim ![]() ![]() Ah yalan aşkım her şey yalan Vazdeçilmezim sensiz bu hayat haram ![]() ![]() Allah'ım yarim gözgöre göre gidiyor!!! Ne olur yardım et kuluna ![]() ![]() Yüreğim kanıyor ![]() Bir hata yaptım istemeden Seni kaybettim!!! Dönmesende "MELEK YÜZLÜM" yine beklerim ![]() ![]() Öncekiler gibi beni sende anlamadın, Gidiyorum sonunda ![]() ![]() Dönüşü yok artık verdim kararımı Bu son bu son "SON VEDA" Belkide bir yağmurdur ya da bir rüzgar Esip geçtin hayatımdan Senden son bir dileğim var "Bİ` TANEM" BENİ GÜZEL HATIRLA!!! Ne dedimde beni böyle çaresiz bıraktın? Ölümüne seni seven yâri ateşlere attın ![]() ![]() Yar gidiyor!!! Bu defa "Son Sevgilime Ahh Son Veda" Yalvardım haykırdım aşkımdan seviyorum diye ah bin defa Son nefesimde ELVEDA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|