![]() |
Yıldız Tilbe E Peki Niye Böyle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe E Peki Niye BöyleYalvarır sanma zavallı gönlüm Arayışlarla geçti ömrüm Beklerim sanma canın isterse Kapı ardında boş odalara Yalvarır sanma sana bu gönlüm Arayışlarla geçti ömrüm Beklerim sanma canın isterse Kapı ardında boş odalara Senin aşkın yalan bunu gösterdin Her şeyin bir hesap bunu öğrendim Beni çöz ellerinle rahat bırak Bizde ayrılığın sözü kelimeleri harften Düşene kadar uzar söyle Benim sanki hiç hatrım yok Senin aşkınım ya ben e peki niye böyle Bizde ayrılığın sözü kelimeleri harften Düşene kadar uzar söyle Benim sanki hiç hatrım yok Senin aşkınım ya ben e peki niye böyle Unutur sanma seni bu gönlüm Bir özür neydi çok gördüğün Yaralı günler geçip gidince Seni ararsam ne istersen de Unutur sanma seni bu gönlüm Bir özür neydi çok gördüğün Yaralı günler geçip gidince Seni ararsam ne istersen de Senin aşkın yalan bunu gösterdin Her şeyin bir hesap bunu öğrendim Beni çöz elinle rahat bırak Bizde ayrılığın sözü kelimeleri harften Düşene kadar uzar söyle Benim sanki hiç hatrım yok Senin aşkınım ya ben e peki niye böyle Bence ayrılığın sözü kelimeleri harften Düşene kadar uzar söyle Benim sanki hiç hatrım yok Senin aşkınım ya ben e peki niye böyle |
![]() |
![]() |
|