![]() |
Harsel - Duygularım Kırık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harsel - Duygularım KırıkBölüm 1 : Aslında bu beat güzel, hislerimi anlatamayacak, Seni her andığımda çakmak yanacak ![]() Dün günümde aydınlandığım kaldırımlarım karınlık, Yarınım bugünüm aydınlanacak ![]() Seni düşünmüştü gözlerim, yaktım gittim Kendimi katlettim yollarını beklerim ![]() Yok hiç yok, görmez oldu günlerim Ben doldum yani anlattığım gibiyim ![]() Yine anlattım, ama herşey boşmuş Hayalindeyim mesela, kuşlar konmuş ![]() Yazdığım gibi, sevdiğim gibi, ağladığım gibi, Senin senden çok seven ben gibi ! Ve gözlerimde bir hayal perdesisin ![]() Görmediğim karlı dağlar gibi bana azizsin ![]() Ne kadar anlamasanda sen bana herşeysin ![]() Neden her kara kaşlı kara saçlı kişi sensin ? Nakarat : (Oktay Keskin) Dur olamam sensiz, Olsamda yaşayamam sevgisiz ![]() Dinle beni lütfen nolur, Bırakma hemen eşsiz ![]() Bölüm 2 : Bir baktım etrafıma heryer aşk dolu En azından lafta aşklar, mutlu aşklar ![]() Aşk dediğin arkadaşlıkla başlarmış, Ben arkama kimseyi almadım, birşey başlar ![]() Hiç bir lisanda yok karşılığı sevginin, İşte anlatamıyorum, hiç belli değilmi ? Emin ol benim yerimde olmak istemezdin ![]() Benim gibi seversen, bigün anlayabilirsin ![]() Uykularım neden kaçar ben bilmiyorum, Kara kalemle çizilmez hayat bunu biliyorum ![]() Ne kadar gölgen yetsede mutluluğuma, Işıklarımı kapatanları göremiyorum ![]() Hayat zor değil yaşamasını bilen için, Yaşamak derken bir bedende kalmayacak kalp kırık, Sevgine mübahım, denizdeki gemiler batık, Hayallerine endekslediğim duygularım hep kırık ![]() ![]() ![]() Nakarat : (Oktay Keskin) Dur olamam sensiz, Olsamda yaşayamam sevgisiz ![]() Dinle beni lütfen nolur, Bırakma hemen eşsiz ![]() Bölüm 3 : İnan öyle zorki herşey, hayalin bile ![]() Gördüğün gibi havası var üstümde ![]() İki cümleyi geçmedi bile paylaştıklarımız, Bir günaydın diyecek yüz kalmadı bende ![]() Yani zor, bugün zor, Yani zor bana bugün nefes yok ![]() Aldığım herşey yalan oldu, Bi baktımki gözlerim kanla dolu ![]() ![]() ![]() Hiçbir zaman zaman söyleyemedim senin yüzüne İçimdeki hisleri anlattım, lakin sonum hiç gibiydi ![]() Söyleyemedim, ama burda söylüyorum, Seviyorum, senin için kendime ağlıyorum ![]() Ellerinden tutmak benim için hayal olsada, Gözlerin kitli değil, açık bir kapı var arada ![]() Eskilerden bir şarkı gibi duruyorsun aklımda ![]() Ben kapıları açanları düşünüyorum, beynim usumda ![]() Nakarat : (Oktay Keskin) Dur olamam sensiz, Olsamda yaşayamam sevgisiz ![]() Dinle beni lütfen nolur, Bırakma hemen eşsiz ![]() |
![]() |
![]() |
|