Patron Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Patron Şarkı Sözleribeat: (Lil Kim* shut up bitch) şarkı sözleri : yüzüme söyle hadi yoksa sus yüzüme söyle rapi yoksa sus arkamdan konusma senin karpuz gibi yarılır hertaraf casus kimi rapçi der ki rapine laf yok ama poposu kalkık adamın tipi maskot para için dilini tutamaz beni klarkson paklar üst bol altımda adidas bot benim neşe kaynağımda hiphop ve walkmanim kulağımda arkama ışık ve spot verin yerine göre deli yerinde despot benim yerine göre yavaş yerinde rekortmenim çenesini tutamayan adam akıl verir arkamdan konusma da beati alıp getir eski manitalarda şimdilerde kıl demin aradı biri tokmakçını çağır dedim özel numaralar gibi gizli bi servis sapıkça benim müzik di mi sistemi delmiş yeni jenerasyon bu mu pistte mi elvis yoksa eğer çabuk yap viskimi servis yüzüme söyle hadi yoksa sus yüzüme söyle rapi yoksa sus arkamdan konusma senin karpuz gibi yarılır hertaraf casus çevremde yalandan suratlar ordusu yüzüme gülüp arkamdansa küfür korosu öten horozu kesene kadar gücüm yokolur günüm baştan başlar bu gece sarhos olup diss hususunda bana bilakis plaket senle oynamak için yeterli bana bi raket konusmayı dahi herseyden önce bi haket ki sonra yüzüme gelip konusabilesin kek! müzik ekosistemin içinde rap yok mu peki neyin karsılığında karsımdaki cosku dinleyip ritim tutabilenin cebi bostur dinlemeden elestirense kesin menopozdur __________________ |
Patron Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Patron Şarkı SözleriPatron - Ağladım Bugün ağladım bugün yaşlı gözlerim ıslanan mektubum yağışlı hava yırtılan sevmeyen ben değildim hiç bir zaman yalanla dolmus aklın oysa bendım hep ınanan kanja lazım abı kafa hoş tutup dusunmemek gerek sinesık bi kursun bende yok yelek var kelek kaderde bizde yok yamuk cinaslı kafiyem her düzende var bi patron harbiden sınava tabi tuttun geçtim oysa bu oyunda ben bi mahkum sen bi hoca patron ağlamaz mı boşver yalan cünkü hep kanar yaram yakın beni gömün bu toprak anam tenimi emdi yerime geçmez hiç bi insan cinaslı kafiyem rapimle vardım bi zamanlar simdi saygısızca terkedildim bana mı sordun yaratırken bana mı sordun yasamak istemesdim ben dilimi susturun beni be kusturun Cennet bi varsayım Cehennem aslı mahsurum içimde kaybolun yeter be askı meskı bıraktım yasamda bende yokolup tut elımı bırakma gun batar gene gunes yuzumde bı ız bıraktı gulmeye ozlemmım var anla yasamı sevmeye ve hasretim mektup onu da attım artık cope odamda seytanı hısedım her gece ağladım bugün yaşlı gözlerim ıslanan mektubum yağışlı hava yırtılan sevmeyen ben değildim hiç bir zaman yalanla dolmus aklın oysa bendım hep ınanan kanja lazım abı kafa hoş tutup dusunmemek gerek sinesık bi kursun bende yok yelek var kelek kaderde bizde yok yamur cinaslı kafiyem her düzende var bi patron harbiden |
Patron Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Patron Şarkı SözleriPatron - Akıncı Marşı (ft Saian) Patron Verse Çekil şu an mikrofon başında Patron var Aç gözlerini sıkı sarıl tape'e sağlam bir bass var Kastettiğin bu beati dinle önce Fark ettiğin bilemediğin boşa gitti onca hece Boş ver diyebilirsin her şeye ama Yanar bedenim gece gelince ve masumsun görünce Tek cümlelik bir ordu rapçi Bilin ki Patron çok acı çekti çok gördü geçti Anlat her şeyi! Bu yolu kim seçti Ya da neler bekler siste bizleri Selime kapılıp gidersin maytap geç fake wack Mesih değil bu rapte kimse tayfamsa back'te Trojen girsin sizin stüdyonun pc'ye Homojen değil kişiliklerin hakim gölgemse beni izle Dert çemberinden çık melanko rapçi teksin Tamam da aç avucunu yarak istersen bir tepsi Nakarat Ben çok rap yazdım Oldu göl kurak mesafem çok uzakta kaldım Hep biz ağlayan tarafta iz Soldu gönlüm ak kefende aklım kaldı Ben çok rap yazdım Oldu göl kurak mesafem çok uzakta kaldım Selam verin dedim hay aksi geçti yıllarım Apayrı çağda yaşlanır kolay mı yarın akşamım Saian Verse Biz çok melanko rapçi gördük hep yalandan Hissiyatın yanından bile geçmemiş o katarlar Lyricsist ilan ettikleriniz ansiklopedi karışlar Rapin milisterları bizden başkası olmaz aptal Gözünde büyüttüğün rapçi haybeden kaybeder Duvara çentik attık her geçen sene daha da beter Subjektif takılsın ümmetçi kılıklı admin Sağ koyar mıydık olmasaydı o Rahman ve Rahim Baş belası adın nedir söyle (Patron homie) Aran baba parasıyla rap yapanlar kalantor Kalan sağlar bizle meftaları dissle Gözünü kulaklarını dört aç bizi de öyle dinle Bundan böyle güneşin doğmayacak yazın ve kışın Antioksidan underground kanserse commercial Biz bir savaşa giderken söyleriz Akıncı Marşı Kanlı bir Cuma sabahı kalkacak naaşın… |
Patron Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Patron Şarkı SözleriPATRON – HIPHOP GAME Verse-1 Yeah Homie ! İnsanlar merakla bakar , Rap kültürü küçümser görür alta bakar Anlamak istemez polis graffiti suç sanar, Bol pantolon ve full kepte şuç arar Sokaklar kalabalık çember kurmuş rapci Freestyle yapıp, Kapşonlar çekilmiş ve kaşlar çatık, Dışarıdan bakanlarsa kalır kaskatı (Şimdi bak!) Sokak başı dolu zehir elebaşı, Giriş çıkışta zarf atan dolu polis arabası Bir tarafta hazır bekler medya ve basın, Baskından dakika sonra gaztelerde yazı Hiphop çetesinden yakalı iki sanık, Suça polisten başka yok hiçbir yerde tanık Sunulan delilse sözlükler rap yastık, Altı silahlar değil duvardaki boya kanıt Nakarat Sokaklar tehlikeli , Geleceğin yok bu hiphop game! Parklar senin evin ve geçmişin kayıpsa bu hiphop game! Satranç gibi Homie, kaçıcak yer bu, bu hiphop game! Yeah, hayalinin peşinden koş, son level fame bu hiphop game! Verse-2 Rapi anlamaz beyni , Benim adım tehlike sanki Max Payne Hey laf atanın çoğu , Sinek gibi sokana benim sözüm Raid Agresif liriklerimin enerjisini verense Drum&Bass Her sözde protest rap baby, her an bi kargaşa Hiphop Game (Brrrrr!!) Rap ve Dj, Buna katlanmamın, yek sebebi lady Ahh! Beni silmek isteyen fake, rezil düştü şimdi çek make (Hey Baby!) Herkes zaten iyilik meleği olup, başına çıkar amacı rate'i Bizim için karanlıkta sabahı beklemekse, en büyük keyf Nakarat Sokaklar tehlikeli, Geleceğin yok bu hiphop game! Parklar senin evin ve geçmişin kayıpsa bu hiphop game! Satranç gibi Homie, kaçıcak yer bu, bu hiphop game! Yeah, hayalinin peşinden koş, son level fame bu hiphop game! Verse-3 Güvensiz mekanlar, aylarca konsersiz problem diss Düşman tayfalarla bonservisim yok, kuliste zaman geçer bol servis Her an tetikte bekler wack, arkamdan vurmaya hazır bikaç köstek Köstebek elinde eliyle ve bu ona Tanrı'dan gelen tek yetenek (Bahh!)Heste kalır her nefeste, kargayı besler ama gözü kör hadi besle Beynin yoksa pes de! Düşersen zora keşke dersen karışmam yanarsın kor ateşte Karşıma geçen harcanır teke tekte Zerre kadar hiphop yok Eksik Etek'te Kulaklarımda east coast rap enfes ve sokaklarım ruhumu eder kalbime enjekte Nakarat Sokaklar tehlikeli, Geleceğin yok bu hiphop game! Parklar senin evin ve geçmişin kayıpsa bu hiphop game! Satranç gibi Homie, kaçıcak yer bu, bu hiphop game! Yeah, hayalinin peşinden koş, son level fame bu hiphop game! |
Patron Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Patron Şarkı SözleriPatron - Aynı Yerdeyim (ft Da Poet) Da Poet verse: Günler aynı eksende döner durur yine yanıp söner durur yine ışıklar şehrin kalbinde ben bi taşla hep kendimi vurdum derdim söz dermanım beatlerim oldu odam yalnız bi adamdan ibaret şu angözüm semada söz dilden kaçıp kurtulan ruhumdu kanla yıkanıp güneşte kurutulan sükuttu bu dörtduvarda asla mevcut olmayan Düş tarlamda ekili mifak tohumu aklımın vakti şimdilerde bağ bozumu hep 2007 ye sakladı Da Poet kozunu rapin yeri içimdeki sorumun konumu zaman ki baş düşmanıdır bu adamın bırak beni ben en dış mandalıyım en dış kapının Madem ki belli değil ömrün son durağı benim notalarım varsa azrailin orağı! Patron verse: Uyandım aynı yerdeyim,Karanlık odada yerdeyim Yüzüm tavanda gözlerim,düşüncemin sesindeyim Kusardı bedenim zehrini,aksiliği hep eksiydi Ekşimiş ilişkilerin hapsiydi kendisi Düşmanlığından ziyade biter olmuş hevesi Geçen her saniye bir damla daha kırmış kalbini Geleceğe bakınca geçmişine güleceğinden gayet emin Değersizce kenara atılmış onlarca söz yalan yemin Meydan okumaz zamana,bekler hayat sancısı Mahkum olana değil malup olana verdi tacını Sabreden murada eremeden ölürse neylesin Zamanın kahpeliği başımda pusu kurmuş beklemiş Ve sayfalarca kelime dökülür ağızdananla,bakıp durma! Yaptığın her iş yolunda tek bir hamle? hepsi buysa Beynimde kıskanç krizler yarın aynı saat Gönlüm öyle aç ki yarın aynı saat de ben nakavt |
Patron Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Patron Şarkı SözleriPatron - Askerleri Sal Rapten anlayan insanlar nerde kaldı bilmem Yoksa bizde mi sorun? Sahneden ben inmem 3 günlük yetmenin eleştirisi Sağduyum rapten vazgeçti bravo sizde marifet sizden duyduğum bu sözler sanki sahte şahsen teknik le teknik bi rapçi yazmış zaten ama bizde Rapo Gerçek rap bu check out Söz silahsa Knock Out karalamakta salla clubta dans ederken hatun rapçi underground takılmalı fakirce ahmak o kadar laf konuşcağınıza 5 milyon verseydiniz bandrole kimse gerek duymazdı lakin alayına patron bu sefer çok sinirli birazda ağlamaklı birazda saygısız galiba biraz haklı Nakarat (x2): Mahalleme Beni kara tanıtan fitne Mahalle mi? Sana dar gelmiş pigme Chess te şah ve mat Salladın Hep Şopar Üstüme kara kuru askerleri sal Murada Erdi mi? Tayfo aga der kulağına Pandik attım arkandan Rapte Şah ve Mat Salladım Hep Şopar Üstüme kara kuru askerleri Sal! Verse 2 : Noldu yorulduk Birden??? He? Yaav! Haah Acayipp Bu kafa! Rapimde Manşet! Sen Masör ! Öyle Yazmak olmaz her bi konuda sunulan nefesi içime çektim Murada Erdim Ölümle,Dervişim Götür beni de gittiğin yere Söyle dinleyelim Rap Benim Sanatım Kimse Karşı gelemez Rap Benim Günahım Kimse hayır diyemez Hep,çektim içime seni çektim 13 yaşımda ben ne rapler ektim Tohumunu kendine sakla çünkü benim Nakaratta ki ses(yes) Patron Flex in Nakarat (x3) : Mahalleme Beni kara tanıtan fitne Mahalle mi? Sana dar gelmiş pigme Chess te şah ve mat Salladim Hep Şopar Üstüme kara kuru askerleri sal Murada Erdi mi? Tayfo aga der kulağına Pandik attım arkandan Rapte Şah ve Mat Salladım Hep Şopar Üstüme kara kuru askerleri Sal! |
Patron Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Patron Şarkı SözleriPatron - Bendim Efendi Her hayalde adın vardı Adımlarımı attım şimdi yalnız başıma beklerim o anı Beşiktaş ta balıkçıları izledim sen giderken daimi Ben fedai Bırak o iskelede kokumu Artık çek git En özlediğim andı oysa şimdi benim kıyametim Sarılırken ıslak bedenine beni de götür demeliydim Belki ıslak saçlarını boynuma dolayıp gülmeli Belki terk etmeliydim o denizi seni ve o maviyi Yine bekler misin beni o yerde Çok gecikmem Sana bişey anımsatmasa da bana seni gösterir ahh o yerler İlk öptüğüm sokaktan geçtik senle tekrar beraber Yalnız bir fark vardı bakışlarında git der gibi o gözler Dudaklarımdan çıkmayan bi ayrılıktı o iskelede bıraktığın Bi anlamı yoktu ki artık martıların Şimdi önümde izliyorum bi film gibi karanlık aylarımı Küçük bi çocuk gibi beni çıkardığın yere bıraktığın O siyah mesafenin kirlettiği hazin bi aşkın öyküsü benimki Güvendiğim dağdaki karın var oluşunu anlatan Hiç bitmeyeceğine inandığım bi masalın sonu ve kahraman Oynamaktan asla vazgeçmeyecek sen olmasan da aşkım |
Patron Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Patron Şarkı SözleriPatron - Rapin Efendisi ye ye ye ye ye ye sarsıl rapimle inle,kana beati verdi saian bas ritme, Çünkü gece yarısı yol boş,Sarhoş ben basımı cevirsem hoş,Manzara ortada pikapda dj,Başımda dönmeye basladı iyice,Ruhum içinden cıkacak elbet,sözlerim ortada sokacak elbet,Ahval ne durumda para var mı cebimizde,hayır, Peki ya sizde araba var mı?Bizde yok sart değil bize egleniriz her sekilde, Bazen barda, bazen elimde,bazen arabeskle,bazen klüpte,Bazen aglayıp bazen gülümse,Kadere küstügün zaman kal rapinle,Dertler her mekanda bizle olsa yinede küsme hayata, Rapçi bu pistte,sil göz yaslarını bu ezgiye bogulma, Çünkü dertler olacak kar eriyecek kanka sen boşver beat e at kendini ve sakla, Rahatına bak onla husursuz, tedirgin bakısta kus,İçini ve dilini serbest bırak cıksın ortaya bu dünyanın kanunudur,anını yasa gülümse arabesk günlerini bırak 3 dakikacık nakarat: unut herseyi acı gercegi, rapin efendisi patron, Ac rapleri, sil eskiyi,Rapin efendisi ben patron Rapimin özünü bilin ve çekin fişini, bu he,bize gelecek olana bakın,hep köstek, dilimin gittiği kadarıyla söylerim bu sözler tek gececek,Arkamda olan adama destek verin, Arkamda saklanana ekmek,birini bile bilecek fark edip kastını, suikastı kendi yapacakmıs yardımı almadan, ama kendini farz edecek, sarayda vezrim alnını delecek,kimisi bunu komedi zanneder,ritmde bass,içinde gaz, yalansa kas, mezarı kendi toprak dolsun beli kırılasıca kırmızı tızzz, ateşin agzına bu yürek dayanmaz,stilim değişmedi bu beat arlanmaz,yeniden basa kosmus yaraya,Bu yaraya tuz basma, asma daracı deil,anlamsız sözcükler bu fazla kasma,simdi ritmi dinle ve kimim ben anla nakarat: unut herseyi acı gercegi, rapin efendisi patron, Ac rapleri, sil eskiyi,Rapin efendisi ben patron |
Patron Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Patron Şarkı SözleriHerkesin satip herkesin yanliz biraktigi bu çocuk sizle paylasmak istegim bir seyler war bazi dertlerim bazi acilarim ve agladigim seyler belki hiçbiriniz gerçegi kafasinda canlandiramiycak ama hersey gerçek bunu biliniz Dinle!! nemli gözlerle baktim hep size affettim herseyi iyi niyet ugruna vurulan darbeye yandi gönlüm bir kibrit çöpü gibi nerde kaldi dostlugun nerde kaldi sevgin tek kelime tek hamle bir düsman gibi vurdun beni benden caldin bir sana güvenip kandim daglar gibi dostum diyip sirtimi yasladim oysa bosmus sevdigim kiz gibi follosmus kahpe düslerin bir köpek öldüren tadinda ve sarhosmus Sahte günlerim beynime çektigim duman gibi mayhosmus Nerde Küllerim Nerde Günlügüm Nerde Alkolüm Nerde Kursunum Çikmayin karsima bir sarjorle hepinize diz çöktürürüm gözümün tek damla yasiniza hiçbiriniz deymezmissiniz kiz arkadasima sulanan dostum kadar acizmissiniz Lannnn!!! Bunu rap die dinlemeyin sadece benim hikayem yikilan dostluklar vede bilenen matem satilan yarem tek kursun sineme dilenen kalbim simdi pare pare bir kancik yüzünden harabedilmis bir sene hiç kimse seni ben kadar haketmemisti ama sen beni sattin aldattin dibe vurdum sonunda gözlerim yasli herkes biseyler düsünür çikarin varsa dostsundur yoksa yoksundur varsa paran o zaman herkez toktur kimse düsünmez zorda kaldin mi gerçegi görürsün iyi gün dostu kötü gün düsmanim bile sizden daha gurulu seyre daldi patron intikami coktan kuruldu Sadece anlatmaya Çalistim hislerim artik yok oldu Nakarat: hesap verme vakti geldi herkes duysun artik kimler ölümü seçti hesap verme vakti geldi simdi dinlesinler hesap verme vakti geldi fesimistik pesimistik düsünceleri geri dizdik feri sizdik belkide bizdik hepiniz pislik tek bir kele bile yasamadim ömürümü bedenimi ver bir bölümünü yaktim göm kömürümü yüksek görünümü gördüm ve anladim ölümümü yaslar vardi arkana yaslan belkide tek bir darbedir o askini görürsün baskasiyla el ele tutusmus kahpedir o dostlarin alir onurunu mahveder her beden harp eder harbiden çekilir ak bayrak vazgeçersin seni sen yapan degerlerinden meger derinden sesler gelirmis Hah bu adam delirmis her gece görünen o kabuslar gündüz göz önünde belirmis kalpleri delinmis onbinlerce insanin isyani hiç bir dil fayda etmedi etmez bu katliamin lisani kimileri kinleri besledi kimileri pes dedi hayati deneme edin gönlümü mest et buda vasiyet eger vaziyet böyleyse rest çekin yedigim kaziklar aklimdan çikamadi yikamadi kimse yol verdi Hesap Verme vakti simdi geldi Hesap Verme Vakti Popopop Geldi |
Patron Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Patron Şarkı Sözleriuyandım herşey bugün çok zor hayat benden çok yol aldı götürdü sesimi komplo pencereler kapalı kilit vurdum sabaha gördüğüm ben ve yetim ben sefil ve sen yetim gırtlakta düğümlenmiş 3-5 haram lokma son durakta bekler olmuş art kopi yosma keramet sende mi yoksa kanepe de mi bull shit bekledim hiç bir şey yokki artık bana sorma hayattan masum adımı dizlerinde çöktürürken madamın adını alama mazi dolu ****** sen feleğin zilimi çaldı kapıma geldi sessizce yedeği var mı ruhum ? kirlenirdi hapistesırat dediğim şey çok ince mahsur kaldım üstünde fena fikir değil dedim pişmanlık ensemde elsende peş keşcek benleysen hep gang'sen amana mamana mazeretsiz ulaşamam ki yarınaseramonin de platonik bir aşık adama yakışır Hapşu!! önüde mikroplarını dökerek alıştı kendinde mikropsun zaten paran varsa kaktır gityoksa sende kal benimle öğrenci style shit!! kelepçe vurur toprak susuz kalınca hain kısasa kısassa huzur kimin kim laik sepette biraz nakit biraz da patlak yosma bazen güler geçerim müzik açılınca zaman geçer kimse durduramaz kafana takmak farz parçama bu tarz az sigara çakmak yaz tutana bal pekmez unut nobret dostum şuan 11'nde sekmezsenin dersini bu rex'le değil vazelinle veriimağzında süt çocuğu şivesi bana öğüt verir2 cümleme bir parçanla cevap ver ben susiimyeter ki üzülüp beni arama tekrardaaan kelepçe vurur toprak susuz kalınca hain kısasa kısassa huzur kimin kim laik sepette rapim nakit biraz da gerçek toz var biraz kelam ederim sessizdir akşamlar kelepçe vurur toprak susuz kalınca hain kısasa kısassa huzur kimin kim laik sepette rapim nakit biraz da gerçek toz var biraz kelam ederim sessizdir akşamlar |
Patron Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Patron Şarkı SözleriVerse I sensiz hersey çok zor burda senle her yol maziini hayaletini kov son kez ruhum oL anne hersey çok yakında yok artık mutlu son ve dondu kalbim gün o gündü yok artık gitti o çok hayalim vardı hepsi birden bitti kolkolaydı düşmanımla çok kolaydı bense hep olaydım ben ağlarken sen olaydın bari gül yüzünle başımda çok kapandım içime belki sen susma kor alevden bi köprü gördüm önceden biraz yakardı tatlı tatlı gariptim eskiden çok soğuktu her yer ben bu evde yanlızken çok düşündüm oysa hersey çok basitken yanlış görmüş gözlerim buda bitti böyle kalp kırık ve sende yoKsun çok uzaktayım belki tok belki aç çok üzdü anne hiç bi zaman olmycak o soldu artık bende Nakarat x2 Bu bir sonbahar şarkısı kopar dilimden şarap kokar biraz karanlık uzak evimden veda büyür gözümde çıkamaz oldum artk erden kanar beden bu yük ağır ölüm görünmez keşkelerden Verse II Hatırlarmısın anne sana ne anlatığımı hayallerimde onla ilgili ve şimdi yok artqık ben bu evde tek ve şarhoş kalem tutar odam boş ışık loş ölüm gözüm kanar bol çok üzgünüm senide üzmek istemezdim yarına küskünüm yarına kalmş herseyim ben düştüğüm çukurdayım yüzüm çamur sesim ksıık gözümde yaş sonum toprak budaklanınca sevgim oldu göl kurak çok gerçkciydi oysa çok gerçekçi ve kandım aldandım çok üzdü anne bil hüzün deyince oğlun hala burda ağlama bu son kez oldu sadece bir hatıra Nakarat x2 Bu bir sonbahar şarkısı kopar dilimden şarap kokar biraz karanlık uzak evimden veda büyür gözümde çıkamaz oldum artk erden kanar beden bu yük ağır ölüm görünmez keşkelerden |
Patron Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Patron Şarkı Sözleriağladım bugün yaşlı gözlerim ıslanan mektubum yağışlı hava yırtılan sevmeyen ben değildim hiç bir zaman yalanla dolmus aklın oysa bendım hep ınanan kanja lazım abı kafa hoş tutup dusunmemek gerek sinesık bi kursun bende yok yelek var kelek kaderde bizde yok yamuk cinaslı kafiyem her düzende var bi patron harbiden sınava tabi tuttun geçtim oysa bu oyunda ben bi mahkum sen bi hoca patron ağlamaz mı boşver yalan cünkü hep kanar yaram yakın beni gömün bu toprak anam tenimi emdi yerime geçmez hiç bi insan cinaslı kafiyem rapimle vardım bi zamanlar simdi saygısızca terkedildim bana mı sordun yaratırken bana mı sordun yasamak istemesdim ben dilimi susturun beni be kusturun Cennet bi varsayım Cehennem aslı mahsurum içimde kaybolun yeter be askı meskı bıraktım yasamda bende yokolup tut elımı bırakma gun batar gene gunes yuzumde bı ız bıraktı gulmeye ozlemmım var anla yasamı sevmeye ve hasretim mektup onu da attım artık cope odamda seytanı hısedım her gece ağladım bugün yaşlı gözlerim ıslanan mektubum yağışlı hava yırtılan sevmeyen ben değildim hiç bir zaman yalanla dolmus aklın oysa bendım hep ınanan kanja lazım abı kafa hoş tutup dusunmemek gerek sinesık bi kursun bende yok yelek var kelek kaderde bizde yok yamur cinaslı kafiyem her düzende var bi patron harbiden |
Patron Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Patron Şarkı SözleriVerse 1 formalar hazır kramponlar giyildi deplasman ev farketmez kale kilitli takım ruhu hepinizin gerçek eviydi birlikte bağır taraftar hediyendir stadlar kalabalık atmosfer yanık seyirci görülmeden koyup orda sarıl karşı takım oyuncusu sahada hasım soluksuz bırak onu şimdi alayına çalım merdivenin basamağı yükseldikçe aşama artar adrenalin karşına çıkınca yeşil saha maç başlamadı daha taraftarın görüntü ve gürültüsü düşman başına hakeme selam yoluma devam tek bi kelama kırmızı kart var aman sakın kötü düşünme golü ben atamam akıllı olursan olursun golü yaratan her şeyi düşündün planladın baştan yolunda gitmezse var ikinci plan tamam artık tüm stad herkes hazır hakem düdüğü çaldı kontraya yatır ! nakarat agresif oyun öbür maç yok çünkü ok gibi sapla golü bu maç son şans as takıma paftan genç ve ofansif senin yerini alıcak bi gün koşan biri Verse 2 durumumuz basit atak üstüne atak erkenden iki gol atıp üstüne yatak sakatlanana çim saha olur yatak ama zaman geçirme taşıyın hakem maçı başlat karşılaşma sert ve kart bol bak bi sürü fotoğraf var sanki kartpostal yıldızlar savaşı bu rant top çal at araya çek vur ve tam doksan santraya koş hadi her şeye baştan düdük çalınca akmaya başladı dakika ortada yoksan hoca dışarı alır zaman kısıtlı forman elinden alınır taraftar unutursa seni sen hatırlat formanı hak et ve bunun için adım at genç yeteneğe şans tanı orda hası var diğerini çıkar hoca onun sade adı var nakarat agresif oyun öbür maç yok çünkü ok gibi sapla golü bu maç son şans as takıma paftan genç ve ofansif senin yerini alıcak bi gün koşan biri |
Patron Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Patron Şarkı SözleriDP on da track man Patron - Saian İSTANBUUUL hadi kalk (bi sağa bi sola) İzmir Mersin hadi (bi sağa bi sola) Antep Antalya (bi sağa bi sola) Bursa ve Eskişehir (bi sağa bi sola) İzmit ve Karabük (bi sağa bi sola) Trabzon Samsun Diyarbakır hadi (bi sağa bi sola) Ve bütün Anadolu yeahh (bi sağa bi sola) Patron - Saian hommie (bi sağa bi sola) Ben aka kafiyesi bol adam Sssthh Sssth birileri komada Hasetinden çatlayana bi yudum limonata Kafaları güzel olur kafein ve koladan Backstage acapella dans Kafam trilyonda olsa söylerim bu bana has Yani patron sanki rap against the machine Dilim susmaz ama karşılığında cash peşin Mind on my money, money on my mind Meydan okursunuz ama hani orda rhyme ? Battle rap bu tarzda yok aday Bir adım öndeyiz dedim ve nokta o kadar Kendini beğenmiş mcler silinir kafadan İnsan değil sade biraz farkı var danadan O kadar soğuk surat ve onca kötü parçadan Korkuluk olursun moruk ya da kardan adam Burdaysa ortalık baya sıcak ve ritmi duyunca ayağa kalksın hemen müsait olan Müzik seni kandırır, flowumsa elektrik buggiea gibi bedeninde (bi sağa bi sola) Arkadaşlar bana derler Italliano Don Vito Callioni Rapi kaptık zencilerden kendimize kurduk lobi Burda biz varız hommie bu punk a benzemez Hiphop tır Bu aka track macnigga machine pickuptır Battle varsa kaçabileceğin tek yer Alaska Sakulta miğfer demek, gırtlaktaki palaska 3 yek pare top güllesinden arda kalan rapin tatava tatatatata machine gun ve kanrevan Şimdi ayağa kalk ve eller yerde kalmasın Hiphop tam da burada yaşar biz varoldukça yazar kitap Eski okul ustalardan fırlayan bir ok ve yay Şimdi kalk ayakta kal, müzik senin ruhun ve rhyme Susmaz evine takılan pembe panjur gibi bi mutluluk Deepini bi dinle kurtul önyargılardan Rapim fitil ve 300 tonluk dinamit lokumu bağlı kanıma Salkım paktı yardı kafanı topla gel Okul kapandı tatil Hiphop evde diyen herkes gelsin dinlesin bu gerçek ritim Hemde en kallaviAnlarsın ya o biçim Bizde yapılan bütün ataklar her zaman gol için Patron ve Saian (bi sağa bi sola) Patron ve Saian hadi (bi sağa bi sola) 33 ve 34 hommie (bi sağa bi sola) Bütün Türkiye ve Avrupa (bi sağa bi sola) Berlin Croysberg hadi (bi sağa bi sola) Hamburg ve Bazel (bi sağa bi sola) Paris Eindhoven yeah (bi sağa bi sola) Dinleyen herkes şimdi (bi sağa bi sola) Patron - Saian hommie (bi sağa bi sola) |
Patron Şarkı Sözleri |
11-29-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Patron Şarkı Sözleriüstüme yıldızlar serpilsin battaniye gibi gökyüzü öksüzü öksüz bırakan insan kardeşi kardeşe vurduran anlatılan her masalda başrol benmişim aslında aşklar tek kişilik başlar beynimin ağrısı her gece sevgili koynumu doldurmazsa cahile tersledim sırtımı döndüm izledim ardından ağladım elleri kaldırdım yalvardım kaderime koştum bağlandım çok şatafatlı yaramaz bana insanın gözleri gülsün kafi raplere küfreden kafir istenilen her düşünce maruz talih gülmüş gibi cahit beni ben yapan annem hepsini bile bile kahrolmak gibi bir tercih yapmak gerekir tedbile tesbit menzile teskip tenkile mahçup ordusu galip maluma kıssas kıssasa bakarak kerhen geceler merhem yaramaz şapkayı önümüze koymalı bakmalı kardeşlik mevsimleri solmadı yapraklar gibi sapsarı kalpleri kaskatı her limanda bir sevgili [Nakarat] günaha batmışız sen ve ben yarenim ruhumu şad etsin yağmurlar gibi saf berrak kalbine matem garp etsin biz bizi tanırız yeterki dinsin gönlümün gözyaşları biz bizi sararız kollarımızla dirilsin aşkın canyandaşları dj yanımda beati ver de git kızlar önümde dur da ben bakim su serp yüreğime bence dur da bir gözler önünde maj kap delir en önde sen vede kahpe gözlerin iyi bak bana dünki izlerin yerden yerden vurulan kalbim ve de beynimi kemiren nefretin ıhh günaha battık geçemi kaldık baslar patlar üç bin waltlık hız ve de dersen kimse yok ki yarışım başlar burda son ki yaz kolaysa böyle sıradan rapler bende köle yap bunu bas gaza vur hadi sen de kır beni kas biraz alttan sende kır eli rap deli ben gazi patron geri döndü bunu kutlama abi şam bile kafi yer yok bizim için sınır yok ki bu rap çizgi rüzgarın esti rap benim efendim gözler önünde esti kurulan dizgin çok basit aga ben patron sen işci bizim rap paklar seyirinci? gözüm üstünde sen ikinci ben birim siz ikinci biz ilimci sizse dinci flexi böyle gömer bu rapci yaşım 18 lakin gencim gelecek benim gaste manşeti saldırır herkes içimde kin |
|