![]() |
Arsız Bela - Dertler Derya Oldu (Ft Mania Manzer) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arsız Bela - Dertler Derya Oldu (Ft Mania Manzer)sene 2011 mania manzer ft arsız bela sivas - malatya rap şarkıları sözleri sana son sözlerim olacak dinle yapılan hainlik asla unutulmaz sevenin ahı kimsede kalmaz gözümde bittin yaz bunu kafana dertler derya oldu bu limanda umrumda değil artık kimi seversen kapı orda hiç düşünmem çekip gidersen git git hadi beni bırak burda al umutlarımı da bırakma bana ama bi kalp varya o bende kalacak ben senin sonundum hani alçak yalan yalandı demi bunlar tüm yaşananlar vede hatıralar beni yaktın yıktın sen zalim katilin etmede çekil git haydi ben sana ömrümü kalbimi verdim parçaladın vede yerle bir ettin gözün doysun herbişeyim sendin mahcup ol herkese karşı ezildi şimdi aklından geçeni söyle boş rap yapıyom değil mi güzelim utan lan utan harcadın beni biraz gurur varsa dönme lan geri umrumda değil artık kimi seversen kapı orda hiç düşünmem çekip gidersen umrumda değil artık ölüm olsun sevgime layık olmayanın gözü yaşla dolsun tut ellerimi tut yeter ölümün karanlığıyla günün olsun ben sevda yükü bi acı marifet gözde değil bak kalpte olsun seni bana benimle karatoprak ol elinle bütün mutluluklar sende olsun kalp yüzüne yüzüm güler hayatına güçsüz olma öyle kalbi vereyim hayatına benim diyecek kadar bağlıyım bak ben bu boktan hayatıma tüm çiçekleri kopattın artık adım atar zaman bak sonsuzluğa kalem tutan elim yorgun artık yazamamak için yakıp yıksam ağaçlarına gül ve solsun güllerim kana bulansın sensizliği gören bu gözlerim unut adımı ve sil defterini kapa seni sensizde yaşarım ben güzelim ruhum çağırırken beni yanına güzel gözlerine bakıp içip içip öleyim ama benim yüreğim seninle beraber ölüm beni yokluğunda alıp götürürken gülelim |
![]() |
![]() |
|