![]() |
Kaos &Amp; Morfin - Çirkin Ördek Yavrusu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaos &Amp; Morfin - Çirkin Ördek YavrusuKaos 1: -------------------------------- Altkat'ın damarına bastın simdi i*ne Tereyağlı p*nis için 15 ayı bekle Eli silah tutan No ![]() Delikanlı olsaydn gelirdin bak şehrime 100 lira'lık adamsın ve bali içmen marifet Elbet birgün denk gelicez mekanını tarifet Adamına adamız biz madamına adamız İ*nelikmi istedin makatından dalarız Duffy ducklık kanında bak duydum yine wak wak Demişin bize ama biz isteriz f*ck f*ck Ahbap sert kayaya carptın şimdi rezil ol Her gece hepimize Altkat' ta gelin ol Bu homoda dedi bize çakma zenci çakma zenci 2 posta attım demin çakamıcam zenci ismini duydum yine şeyim yine şahlandı Madde dolu poşetten dişlerinse paslandı Morfin 1: -------------------------------- bilmiyosan öğren homo bu rap böyle yapılmaz ve pisi pisi geldi farelerin sonu kaçınılmaz domaltmak için seni one second'da yeterli tek şeyin allahısın kolpa ajdar gibi ip*elerin impossible hiphopper no ![]() ortam boş değil lan ibne Altkat boynuna satır mevzuniyet balosunda arka odada si*iş patlar şeyim şahlanırsa dikkat et p*ç ortamınıza sarkar burdaki her zenci s*rtük Altkat'ta besleme diss istiyosan bizi dinlemeden çek bi besmele apartmanın Altkat'ında mübaşir sandığın ekip evine gelir hep akşamüstü ayrılır rap'ini si*ip hiphop'ın okulu kapalı yerini almış candy shop bi tüp baliyle kandırılmış herif şimdi napıcak ve eve dönme vakti akşamüstü şeyim şahlanıcak biraz daha söylesin bırak gırtlaı yırtılacak Kaos 2: -------------------------------- Animal s*x senin işin tavukları becer Bunu duyan horozlarsa seni g*tten si*er 2 kutu baliye a*ın g*tün dağılcak Bu şehiri tanımadın kaşın gözün yarılcak İsmi gibi 1 kişiydi bu savaşta sana karşı İşin bitti a*cık Altkat sana kucak açtı Bişey kaçtı şimdi sana tanrım beni affet Analdan girdim ona ses teliyse doğal afet 15 aylık kiralandın şimdi bizim malımızsın fanlarında sölediki çünkü bize bayılmışsın Okulundan mezun oldun yeni işin kucak dansı Bu şekilde si*eriz biz takmayız ki rantı Bu trackde simdi biter sana pembe tanga Testeremde pembe cunku parcalandı tanga Kanka yeter adam harbi şamar oğlan oldu Altkattan nigga p*nis karnınızda doydu Morfin 2: -------------------------------- bekliyo evet no ![]() notr dam in kambur için öner kayan sıfatını asker olda gör komutan sıkıldıkça si*er seni bizde senin yararına olan şey bi zenci si*i pisi pisine ye şimdi bizim dissimizi fişi çekip işimizi bitirince bilir bizi sen = gülme krizi , biz = rap mikrofonun artık isyan eder kablosunu çek p*ç hadi iç bu bi zehir Altkat stil değil barışı istiyosan i*ne si*imize eğil tavuk değil ördek si*miş olmalısın sesin zarar kulaklara rap'in dinleyeni şimdi kayar bu tarafa çalgıcının karısı erkek çıktı hemde zenci dengelerin bozulabilir şimdi ciguli si*me vakti tavuk si*en pi*e gerek ötenazi sende bu şarkıyı dinledikçe sinirden çekersin bali |
![]() |
![]() |
|