![]() |
Patatesin Beyazı Değil, Tatlısı Daha Sağlıklı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patatesin Beyazı Değil, Tatlısı Daha SağlıklıUzmanlar ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alabama’daki Tuskegee Üniversitesinde görev yapan beslenme ve tatlı patates uzmanı Adelia Bovell-Benjamin ![]() ![]() ![]() -“TATLI PATATES ANTİOKSİDANLARLA DOLU”- Aynı şekilde pişirildiklerinde renkli yiyeceklerin avantajlı olduğunu söyleyen Bovell-Benjamin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -“ANTİOKSİDAN ![]() Los Angeles Times’ın yansıttığı haberde ![]() ![]() -“TATLI PATATES DAHA UZUN SÜRE TOK HİSSETMENİZİ SAĞLAR”- Aynı zamanda ![]() ![]() ![]() -“KIZARTILMIŞ PATATES FELÇ RİSKİNİ DE YÜKSELTİYOR”- Bonnie Liebman adındaki bir beslenme uzmanı da ![]() ![]() ![]() ![]() -“PATATESİN BEYAZI DA TATLISI DA AYNI BESİN DEĞERİNE SAHİP”- Haberde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir porsiyon tatlı patateste de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|