![]() |
Çilekli Baklava |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çilekli Baklava![]() 1 paket baklava yufkası 1 kgçilek 300 gr tereyağ (erimiş) 250 gr fındık (ufalanmış) şerbeti için;3 bardak su 3 bardak şeker 1 limon suyu 1 tatlı kaşığı vanilya exratı Şerbetli tatlıları yapmaya şerbetle başlanması zamandan tasarruf sağlar ,çünkü hamur fırından çıktığında şerbetin soğuk dökülmesi gerekiyor hem de vakit kaybetmeden ![]() Baklava yufkasının boyuna uygun bir tepsi kullanmaya çalışın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırından çıkınca üst kısmın yaprak yaprak ayrıldığını göreceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|