![]() |
Süt Danasından Andorra Eti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süt Danasından Andorra EtiSüt Danasından Andorra Eti Süt Danasından Andorra Eti Kullanılacak malzeme (4 kişilik): 1/2 Kg ![]() 40 gram sadeyağ 2 demet maydanoz 1 limon 1 iri soğan 2 bardak et suyu yeteri kadar tuz 1 çay kaşığı karabiber ![]() Yapımı : Maydanozla soğanı ince ince kıyın ![]() ![]() ![]() Bu arada küçük bir kuşaneye kuşbaşı biçiminde kesilmiş olan et ile eritilmiş on gramlık sadeyağ koyun ve kuvvetli bir ateşte sık sık karıştırarak eti birkaç dakika kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|