![]() |
Tavşanlı Pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavşanlı Pasta![]() Malzemeler: 2 Paket pasta keki 2 paket pasta kreması 3 adet muz 1 Kutu süt Üzeri İçin: Şekerlemeler Çikolata sosu Yapılışı: Pasta kekinin birincisinin iç taraflarını sütle ıslatalım ![]() Arasına kremayı iyice yayın ![]() Halka şeklinde kestiğimiz muzları kremanın üzerine dizin ![]() Diğer katını üzerine kapatın, aynı şekilde kremayla kaplayın ![]() Kulak ve papyon biçiminde kestiğiniz pandispanyaları yerleştirin ![]() Pandispanyalardan birini iki kenarından kulak olacak biçimde kesin ![]() Kesilen pandispanyanın ortası papyon şeklini alacaktır ![]() Bunlarında ilk katını kremayla kaplayıp muzları yerleştirin ![]() Tavşan pastanın papyonunu şekerlemelerle ve çikolata sosu ile papyon şekli verin ![]() Tavşanın yüzünü istediğiniz gibi yapın ![]() Buzdolabında birkaç saat bekletip servis yapalım ![]() |
![]() |
![]() |
|