Soğanları temizleyip küp şeklinde doğrayın Kıyma ve soğanı bir tavada sürekli karıştırarak kavurun Tuz, 1 fincan sirke ve yarım limonun suyunu ilave edip tavayı ocaktan alın
Hamur için; unu bir kaba alın Tuz serpip harmanlayın Ortasını havuz gibi açıp yumurta ve suyu ekleyin Unu kenarlardan ortaya toplayarak bir hamur yoğurun Hamuru küçük bezelere ayırın Hazırladığınız iç malzemeden ortasına yayın Kenar uçlarını kapatarak rulo şeklinde sarın
Derin bir tencerede hafif tuzlu su kaynatın Hamurları kaynar suda haşlayıp kevgirle süzgece alın Mantıları servis tabaklarına paylaştırın
Salçayı suyla ezin Tavaya alıp 1-2 dakika pişirin Salçalı sosu kurzelerin (mantı) üzerine gezdirip servis yapın Afiyet olsun
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.