Keçiboynuzunu temizleyip havanda iyice ezin Geniş bir tencereye alıp suyu ilave edin ve iyice karıştırıp kaynatın ------->Malzemeler: 1 kg Harnup (keçiboynuzu) 4 litre su 1 su bardağı pekmez ----->Hazırlanışı: Keçiboynuzunu temizleyip havanda iyice ezin Geniş bir tencereye alıp suyu ilave edin ve iyice karıştırıp kaynatın Ateşten alıp soğumaya bırakın ve süzün Süzdüğünüz suya pekmez ekleyip tatlandırın Şerbeti 1 gün dinlendirdikten sonra üzerindeki duru suyu alın ve şişelere doldurup muhafaza edin Sahur zamanı bardaklara paylaştırıp servis yapınAfiyet olsun
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.