Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kakaolu, minik, toplar

Kakaolu Minik Toplar

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kakaolu Minik Toplar

Kakaolu Minik Toplar

Dün akşam iftar yemeği için arkadaşım Balça davet etmişti Ben de fotoğraf makinemi kaptığım gibi Balça’nın evine gittim Kendisinin ne kadar becerikli olduğunu bildiğim için bizi ne kadar harika bir masanın beklediğini tahmin edebiliyordum Arkadaşım beni yanıltmadı, çok güzel bir akşam geçirdik İşte size bu tatlı akşamdan tatlı bir tarif
Malzemeler
600 gr petibör bisküvi
6 yemek kaşığı kakao
6 yemek kaşığı şeker
1 adet yumurta
250 gr margarin(oda sıcaklığında)
Yarım çay bardağı süt
Hazırlanışı
Bisküvileri küçük parçalara bölün ve yarım çay bardağı sütü bisküvilerin üzerine dökün Diğer tüm malzemeleri de ekleyerek yoğurun Hazırladığınız harçtan küçük parçalar alarak resimdeki gibi şekillendirin Hazırladığınız topları 1 saat dolapta dinlendirdikten sonra dilediğiniz şekilde hindistan cevizine ya da renkli şekerlere bulayın Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com