![]() |
Hem Lezzetli Hem De Kokusuz Balık Ziyafeti! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hem Lezzetli Hem De Kokusuz Balık Ziyafeti!Hem lezzetli hem de kokusuz balık ziyafeti! Çipura; vücut sağlığını güçlendiren, içerdiği omega 3 yağı ile hücreleri yenileyen faydalı bir besin türüdür ![]()
![]() Balık haftada en az 2 kez tüketilmesi gereken bir yiyecektir ![]() ![]() ![]() Kağıtta Çipura tarifi için tıklayın! Yağda kızartılan balık hem daha fazla koku verir hem de daha sağlıksızdır ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler 4 adet çipura fileto (derili) 30 gr ![]() 4 diş sarımsak 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1/2 adet limonun suyu 1 adet limonun kabuğu 1 bardak balık suyu 3 dal maydanoz (ince kıyılmış) 2 dal taze soğan (ince kıyılmış) 2 dal nane (ince kıyılmış) 1 bardak su Tuz, karabiber Tarifin yapılış videosu için tıklayın! |
![]() |
![]() |
|