![]() |
Kabakli Ekmek Dilimleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabakli Ekmek DilimleriKABAKLI EKMEK DİLİMLERİ 26 Aralık 2011 Herkese iyi haftalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malzeme: 6 Kişilik 1 adet kabak 6 dilim kepek ekmeği 50 gram beyaz peynir 2 adet yumurta 10-12 dal dereotu 10 dal maydanoz 2 yemek kaşığı Yonca riviera zeytinyağı Yarım çay kaşığı pul biber Tuz, karabiber Hazirlanisi Kabağı rendeleyip suyunu iyice sıkın ve genişçe bir kabın içine alın ![]() Üzerine rendelenmiş beyaz peyniri ve yumurtaları ilave edin ![]() Doğranmış dereotu ve maydanozu da ekledikten sonra pul biber, karabiber ve peynirinizin tuzluluk oranına göre tuzunu ilave edin ![]() Tüm malzemeleri iyice karıştırın ![]() Yağlanmış fırın tepsisine kepek ekmeklerini dizin ![]() ![]() Her bir dilimin üzerine dolu dolu tüm malzemeyi paylaştırın ![]() Üzerlerine zeytinyağı döküp önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 15-20 dakika kontrollü olarak pişirin ![]() ![]() Üzerine pul biber ekleyip sıcak servis yapın ![]() Afiyet olsun… |
![]() |
![]() |
|