Hazırlanması:[*]1 paket makarnayı haşlıyoruz ve haşanlandıktan sonra süzüyoruzBeyaz peynirin içine 1 bağ maydanoz ve rendelenmiş kaşar ilave edip, harmanlıyoruz Süt, yumurtanın beyazı , sıvıyağ biraz tuz karıştırılıyorFırın tepsisi yağlanır ve 1 tane yufka tepsiden taşacak şekilde koyulur[*]Haşlanmış makarnanın yarısı yufkanın üzerine dökülür Hazırlanan süt karışımının 3/1'i makarnanın üstüne dökülür 2 yufkayı tepsinin içine taşmayacak şekilde büzerek yerleştiririz Kalan makarnanın tamamıda 2katın üstüne konulur Aynı şekilde hazırlanan süt karışımından makarnanın üstüne koyulur[*]Son 3 yufkayıda tepsiden taşmayacak şekilde büzerek koyarız Süt karışımını tekrar üstünden gezdirdikten sonra, yanlardan taşan yufkayı tepsinin üstüne doğru kapatılır Son kalan süt karışımı son katın üstüne dökülür Kalan 4 yumurta sarısı karıştırıldıktan sonra yufkanın üstüne sürülür Küçük küçük tereyağ parçaları üstüne koyulur ve 2 saat dışarıda bekletilir Sonra fırına verilerel 180 derecede pişirilir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.