Limon Ve Zencefil Aromalı Kılıç Balığı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Limon Ve Zencefil Aromalı Kılıç BalığıLimon ve Zencefil Aromalı Kılıç Balığı Kılıç balığı hem salatalarda hem de ana yemeklerde kullanılabilen bir balık türüdür İşte muhteşem bir kılıç balığı tarifi![]() ![]() ![]()
![]() Belirli bir hastalığa iyi geldiğine dair kanıt olmasa da dengeli beslenmek isteyenler için önerilmektedir Yüksek cıva içerdiği gerekçesiyle hamilelerin uzak durması gereken bir balık olsa da böyle bir durumu olmayan kişilerin tüketmesinde fayda vardır![]() "Limon ve Zencefil Aromalı Kılıç Balığı" tarifi için tıklayın! Kılıç balığı kemik sağlığını destekler ve diyet yapanlar tarafından az kalorili olması nedeniyle tercih edilir Bir porsiyon kılıç balığında 20 gram protein bulunur Protein mideyi dolu tuttuğu için acıkmayı geciktirir![]() Limon ve Zencefil Aromalı Kılıç Balığı Tarifi Malzemeler 8 adet kılıç balığı filetosu (Her biri 120 gr )4 diş sarımsak 2 yemek kaşığı bal 2 adet limonun suyu 2 çay kaşığı zencefil 1 limon kabuğu rendesi 1 yemek kaşığı pul biber 1 demet maydanoz (kıyılmış) 1 dal biberiye (kıyılmış) Tarifin yapılış videosu için tıklayın! |
|
|
|