![]() |
Ev Yapımı Torpil Pasta Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ev Yapımı Torpil Pasta Tarifi![]() Malzemeler Çok lezzetli ve tadına doyulmayan harika bir tatlı oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlama Zamanı 30 dakika Pişirme Zamanı 15-20 dakika Kaç Kişilik 10 Malzemeler 10 adet dondurma külahı Yağlı kağıt 6-7 yaprak milföy hamuru Kreması için: 4 su bardağı süt 6 yemek kaşığı şeker 1 yumurta 2 çorba kaşığı kaşığı nişasta 2 çorba kaşığı kaşığı tepeleme un 1 çorba kaşığı tereyağı 1 paket vanilya Üzeri için: Pudra şekeri ve kırık fındık Hazırlanışı Öncelikle külahlarımızı hazırlamakla işe başlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sıra milföylerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milföyler pişerken kremasını hazırlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırından çıkan milföyleri biraz ılıdıktan sonra dikkatlice külahlarından çıkartalım ![]() ![]() ![]() ![]() 2-3 saat buzdolabında beklettiğimiz torpillerinin servis tabağına alıp üzerine bolca pudra şekeri serpiştirelim ![]() Servise hazır hale getirelim ![]() |
![]() |
![]() |
|