Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bamya, kızartması

Bamya Kızartması

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bamya Kızartması



Kullanılan Malzemeler:

Malzeme 10-15 adet iri orta boy taze bamya, 1 yumurta, 1 kahve fincanı maden suyu, 1 yemek kaşığı un, su, tuz, kızartmak için sıvı yağ

Hazırlık

Tarifin Hazırlanışı

Bamyaları yıkayıp kurulayın Yumurta, soda, un, tuz ve suyu karıştırın Çırparak suluca hamur durumuna getirin Sıvı yağı derince bir tavada kızdırın Bamyaları hazırlamış olduğunuz bulamaca batırdıktan sonra kızartın Fazla yağların süzülmesi için kağıt peçetesine çıkarın Servis tabağına alarak sıcak olarak sofraya getirin Kızartılacak bamyaların taze olması gerekmektedir Servis yaparken yanında kesilmiş limon dilimi, limon suyu veya yoğurt verilmesi sindirimi kolaylaştırması açısından yararlı olacaktır



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.