![]() |
Pabuç Topu.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pabuç Topu..![]() Pabuç Topu Hamurunun Malzemesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pabuç Topu.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pabuç Topu..![]() Malzemeler: 1 demet roka 4 yemek kaşığı mısır (konserve) 6-7 dal yeşil sogan 1 adet salatalık 3-4 yaprak marul 1 adet kuru sogan 2 küçük kutu ton balığı (konserve) Üzerini süsleyecek kadar zeytin ve mısır yarım limon suyu 1 yemek kaşığı nar ekşisi yeterince tuz ve zeytinyagı Yapılışı: Tüm malzemeler yıkanıp dogranır ![]() ![]() Ton balığı haric tüm salata malzemeleri, yag, tuz, nar ekşisi, limonsuyu ilave edilip karıştırılır ![]() Servis tabağına aktarılır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|