Ka$Arlı Tavuk Sarması., |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ka$Arlı Tavuk Sarması.,Malzemeler 4 adet kemiksiz tavuk göğsü 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi 1 çay kaşığı karabiber 1 su bardağı un 1 adet yumurta Kızartmak için: Sıvı yağ Yemegin Yapilisi Önceden kasaba kemiklerini çıkarttırdığınız ve incelttirdiğiniz tavuk göğüslerini mutfak tezgahına yayın, 1 su bardağı kaşar peyniri rendesini, 1 çay kaşığı karabiber ile karıştırın Tavukların içine bu harcı doldurun Rulo biçiminde sarın Önce una, sonra yumurtaya bulayın Sıvı yağı kızdırın Tavukları içine atıp, çevirerek kızartın Not: Tavuk rulolarının açılmaması için kürdanla tutturun Kızarttıktan sonra kürdanları çıkarabilirsiniza AFIYET OLSUN |
|