Hangi Besinleri Çiğ Tüketmek Gerekir? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hangi Besinleri Çiğ Tüketmek Gerekir?![]() Çiğ tüketilmesi gereken besinlerde vitamin ve mineraller korunmuştur Pişirme işleminde kaybolmadıkları için vücut için çok daha faydalı olabilmektedir![]() Örneğin çilek, ahududu gibi meyveler lif açısından zengindir ve az şeker içerir Lahana kanser riskini azaltır, fındık kardiyovasküler hastalıklara karşı vücudu korur![]() Çiğ tüketilmesi gereken besinler arasında ilk sıralarda, dişler ve akciğer için faydalı olan, kan şekerini düşüren elma; kalp rahatsızlıklarına karşı koruyan soğan ve sarımsak; antioksidan açısından zengin olan nar bulunur ![]() |
|
|
|