Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
besinleri, çiğ, gerekir, tüketmek

Hangi Besinleri Çiğ Tüketmek Gerekir?

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hangi Besinleri Çiğ Tüketmek Gerekir?








Çiğ tüketilmesi gereken besinlerde vitamin ve mineraller korunmuştur Pişirme işleminde kaybolmadıkları için vücut için çok daha faydalı olabilmektedir

Örneğin çilek, ahududu gibi meyveler lif açısından zengindir ve az şeker içerir Lahana kanser riskini azaltır, fındık kardiyovasküler hastalıklara karşı vücudu korur

Çiğ tüketilmesi gereken besinler arasında ilk sıralarda, dişler ve akciğer için faydalı olan, kan şekerini düşüren elma; kalp rahatsızlıklarına karşı koruyan soğan ve sarımsak; antioksidan açısından zengin olan nar bulunur

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.