Adım Adım Doğal Dalgalar Yaratmanın Yolu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Adım Adım Doğal Dalgalar Yaratmanın Yolu![]() Erkeklere hangi saçları daha seksi bulduklarını sorduğumuzda aldığımız yanıt doğal dalgalar oldu Sizler için derlediğimiz adımlarla en seksi dalgalı saçlara sahip olun![]() ![]() Uzman Saç stilisti, Matt Fugate ![]() Hazırlık Saçlarınızı yıkayın; önce durulanmayan saç bakım kremini, ardından bir sprey şişesine doldurduğunuz tuzlu suyu saçlarınıza püskürtün Fırça kullanmadan saçlarınızı kurumaya bırakın![]() İpucu Saç maşasının derecesini ince telli saçlar için 100, kalın telli saçlar için 150 dereceye ayarlayın ![]() Beşer santimlik tutamları saç maşasıyla şekillendirin Saç uçlarından üç santimlik kısmı kıvırmadan serbest bırakın Bu, doğal görünümün en temel sırrıdır![]() Kıvırdığınız saçları parmağınızın etrafında sararak saç dibine sabitleyin Saç uçlarını bu aşamada da serbest bırakmayı ihmal etmeyin![]() İşlemi tüm saçlarınıza uygulayın ve en azından makyajınızı yapana kadar (yaklaşık 15 dakika) bekleyin Böylece Saçlarınız soğurken dalgaların şekli sabitlenecek![]() işlemi sonlandırın ![]() |
|
|
|