Çocuklar İçin Yılbaşı Hediyeleri |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çocuklar İçin Yılbaşı HediyeleriYılbaşı hediyesi fikirleri, Bebekler için hediyeler, Bebeğe ne hediye alınır, Güzel hediye fikirleri, Yılbaşı çocuklar içinde büyük anlam taşıyor Çocuklarınız için güzel yılbaşı hediyeleri almak istiyor ancak ne alacağınız konusunda kararsız kalıyosranız bu yılın yılbaşı hediyelerini tercih edebilirsiniz Sizler için araştırdığımız " çocuklar için yılbaşı hediyeleri " yazımızı okumanızı mutlaka tavsiye ediyoruz Erkek çocukları için alınabilecek en iyi yılbaşı hediyeleri nelerdir? Erkek çocukları için, hırka, yelek, kazak, pantolon, ayakkabı, gömlek, badi gibi giyim kıyafetleri alabilirsiniz Bunun dışında şapka, atkı, bere, eldiven gibi kışın soğuktan koruyacak bir hediye alabilirsiniz Erkek çocukları oyuncak araba, oyun konsolları, bilgisayar oyunlarına düşkün olduklarından bu hediyelerden birini alabilirsiniz Güzel bir oyun cd'si, özellikle hoşlandığı oyunları biliyorsanız, çok hoşuna gidebilecek bir hediye seçeneği olur Kostüm, silah, top, tüfek, kılıç, uzaktan kumandalı yarış pisti ve araba, futbol oyunu, langırt, müzik aletlerinden; keman, davul ve gitar alınabilir Kaykay, bisiklet, bilgisayar gibi çok fazla seçenek bulunuyor Kız çocukları için alınabilecek en iyi yılbaşı hediyeleri nelerdir? Oyuncak bebekler, badi, etek, elbise, pantolon, tayt, mont, gibi giysiler alınabilir Oyuncak evler, ütü, ütü masası gibi oyuncak setleri, oyuncak mutfak gereçeleri, takı, toka, taç gibi renkli, eğlenceli alınabilecek birçok hediye var Puzzle hem kız hem de erkek çocuklarının sevebileceği bir hediye seçeneğidir Müzik dinlemeyi seven kızlar için mp3 çalar alınabilir ya da dışarıda arkadaşları ile eğlenebileceği bir oyun aracı olabilicek olan bir çadır alabilirsiniz Çocuklar bu tarz hediyele bayılır Evde veya dışarıda bununla eğlenceli zamanlar geçirecektir Toplar, çeşitli maket oyuncaklar, bir koleksiyonu varsa, ona göre bir hediye alabilirsiniz Boya çeşitleri, renkli kalemler, pastel boya, kuru boya, sulu boya, defter, kitap gibi hediyeler olabilir Yaşı daha küçük olan çocuklar için, alınabilecek en iyi yılbaşı hediyeleri nelerdir? Oyun hamuru gibi el becerilerini geliştirebileceği bir oyuncak seçimi akıllıca olur Buna benzer eğitici olan birçok ürün bulabilirsiniz Konuşan hayvancıklar, alfabeyi ve farklı cisimleri, sayıları, günleri, ayları ve mevsimleri eğlenceli bir şekilde öğreten, birçok oyuncak var Bunları hemen hemen heryerde bulabilirsiniz Market ve oyuncakçılarda rahatlıkla bulup alabileceğiniz ürünlerdir Daha farklı bir hediyem olsun diyorsanız, kişiye özel hediyeler hazırlayan birçok firma var Bu işi yapan ve internetten rahatlıkla ulaşabileceğiniz, sipariş verip satın alabileceğiniz çok fazla firma var Bu ürünlerden bazı örnekler vermek gerekirse, eğlenceli ev terliği, eğlenceli ayakkabılar, kişiye özel şarkı, bebek kostümü, kız çocuğu için kostüm, erkek çocuğu için kostüm, bilgisayar tuşu kumbara, çocuklar için fotoğraflı magnetler, yeni yıl için abiye kıyafet, futbol ayakkabısı gibi çok fazla seçenek var Hayvanlar dünyası, kişiye özel çocuk kitapları da diğer orijinal hediye ürünlerinden bazılarıdır Biraz daha araştırma yapacak olursanız, bunun faydası olacaktır elbette Çeşit bol olunca seçmekte zorlanabilirsiniz, ama bulacağınız hediyeler buna değecektir |
Çocuklar İçin Yılbaşı Hediyeleri |
11-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çocuklar İçin Yılbaşı HediyeleriÇok güzel öneriler var Ama lütfen çocuklara hediye alırken vurdulu kırdılı şiddete yönlendirecek hediyeler almamaya çalışalım Özellikle doğum günlerinde bir sürü hediye geliyor çocuklarımıza silah tabanca gibi ya da aile büyükleri tarafından da böyle şeyler hediye ediliyor Bunlar yerine daha güzel alışkanlıklar kazanabilecekleri hediyeler alsak çocuklarımıza Mesela geçenlerde bir arkadaşımın oğlunun doğum günü vardı Arkadaşım grup hediye diye bir sitede grup kurmuş oğlu adına faceboktan davet geldi bana da İşte para toplanıyor isterlerse bir kartta yükletebiliyorlarmış Bende katıldım hediye alacaktım zaten o parayı oraya yatırdım Sonra konusurken söyle gitar istiyormuş oğlu güzelde para toplanmış eksik kalan parayı da yine siteden kendileri tamamlamışlar gitar almışlar Çocuk için ne kadar güzel bir olay Alıp iki gün sonra kıracağı ve kendisine bir getirisi olmayan bir oyuncak yerine güzel bir beceri kazanmış olacak Almış olmak için hediye almayalım çocuklara çok etkiliyor gelişimini kendilerine katkısı olacak şeyler alalım |
|