Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünya, savaşi, teorisi

3. Dünya Savaşi Teorisi

Eski 11-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

3. Dünya Savaşi Teorisi

3dünya savaşı Türkiye'ye seçimine bağlıdırDünyada kutuplaşma şu anda had safaya ulaşmıştır3dünya
şavaşı Bir kaç yıl sonra olduğunu görünüyorDünya rusya-abd kutuplaşmasında bir tarafı seçecektirŞangay ve nota gerilimini insanlar göremesede gerçektende ipler gerilmiş durumdadırŞangayda rusya çin hindistan iran ve bazı türk devletleri vardırBu devletlerin arsında yakında kuzey kure ve suriye de ekleyebilirizNATOda ise abd ingiltere fransa almaya ve bütün avrupa devletleri vardırAyrıca nato da ülkemizde vardırAma bize müttefik gibi görünen bazı ülkeler pkk terör örgütüne destek verdiği kesidirAyrıca sinsi düşmanımızda israildirİsrail ise abdnin en yakın müttefikidirİsrail önce mezopotamyayı türkiyeden bölmesi ele geçirmesini kolay laştırcaktıİsrail bu yüzden sözde kurt devletini istiyorİsrailin vaad edilmiş topraklarını hepimiz biliyoruz Nil ve dicle arasındaki topraklarını kendilerinin olacaklarını zannediyorlarBu yüzden peşmergeleri eğitiyorlarTürkiyede kurdistan(sözde) devleti kabul etmesede kuruldu kesinlikte bende istemiyorum ama gerçek adamların bankası vardır, türkiye ırak sınırını geçince kurdistana hoşgeldiniz yazısı yazdığını herkes biliyorayrıca peşmerge diye çapulcu bir orduları var amerika ,israil, ingiltere , yunanistan tanımıştırTanımasalar neden bir aşiret ağasını devlet başkanı gibi karşılasınlarBirde benim anlamdığım neden bu köpeklere bölgesel kürt yönetimi deniyo bu nedemektirTürkiyede medya bile bunlara öyle diyor bu ise özerkliği gösterirAma adamlar özerkliği çoktan geçmişlerkurdistan devleti yakında ben bağımsızım diye havlıyacaktır türkiyenin yanıtı ağır olacağı kesindirTürkiye bu olaydan sonra rusyaya yakınlaşıpKurdistanı vurunca amerka ve israil köpekleri dişlerini gösterecektirTürkiye natodan ayrılıp şangay üyesi olacaktırTürkiye isarile savaş açınca direkmen arapların desteği gecektirAma türkiyenin araplardan bir kuyuk acısı vardır türkiye bunlara itimad etmeyecektirTürkiye israilede saldırıp ortadoğudan silcektir Ve dünya şavaşı başlamış olacaktırAbd türkiye savaş ilan edip italya ve ingiltereyi yanına alacaktırAma türkiye abdden daha akıllı davranıp kuzey kore ve çin ordusu abd için hazırdırrusyada ingiltere inip ingiltere ve italyayı tek hamlede yutacaktırAbd bu gelişmelerden korkup belki savaştan çekilip herşeyi kabul edecektir yada tarih sahnesini bir kaç yüzyıl yaşamış olup tarihin derinliğine gömülecektirAbd nin bunca yıllık süper güclüğünde dolayı çekilmeyecektir çin bu arada tayvanı parçalayıp, kuzey kore ise güney koreyi yenecekirRusya avrupada türkiye ve iran orta asyada, kore ve çin asyada işlerini bitirince sıra yılanın başına gecektirAbd eğer bir ülkeye atom atarsa işte dünya yok olmanın eşiğine gelcektirÇünkü abd atınca iran, rusya,kore, çin ve Türkiye'yenin eli armut topluyor olmayacaktırBu yüzden de atom atamayacaktırDoğu bloku amerikaya saldırır ama bir çanakkale ve bir kurtuluş savaşı yapacak bir millete sahip değildirTürkiye israil devletini filistine hediye edecektirKerkuk musulu ise kendisine bağlayacaktırTürkiye çeçenleri ise buraya yerleştirecektirTayvan eskisi gibi yine çinin olacaktırKore ise güneyi ele geçirecektirabd ise paylaşılacaktır

şavaşın bilançosu:

toplam insan kaybı 54,327,214 kişi ölü

yaralı ve sakatlar 200milyonun üstünde

türkiyenin şehidi 700,000 kişiden fazla

dünyanın haritası yeniden çizilecektir

Ab ve nato dağılmıştır

yeni süper güç rusya olmuştur türkiye abd yenire güvenlik konseyi daimi üyesi olmuştur

bilmiyorum ama teorileri dusunmek lazım herzaman

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com