Adanam Ve Karataş Sahili |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Adanam Ve Karataş Sahiliannemler karataşlı ![]() ![]() dayımlar![]() teyzemelr orda yaşıyor![]() adana nın en güzel sahil kesmi bencebir kaç resim göstermek istedim ![]() ![]() karataş a halen el değmedi ![]() bakir yanii :gerçekten öyle![]() doğal güzellikleri halen varr![]() ![]() not:burda çoook denize girdim :![]() ![]() ![]() ![]() eee hasan abi de karataşlı çoook tatllı şakacı biri ![]() benim eski kaynım:karataşlı olarak gurur duyuyorumburalarda ADANA ![]() 5 OCAK STADIMIZ BURASI ADANA HAYAL PARKI ![]() burasıda diğer sahil yerimiz YUMURTALIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ADANA BALCALI ![]() ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ![]() ADANA ESKİ KÜÇÜK SAAT ADANA MERKEZ VE SAYHAN OTELİİ ![]() ADANA GAR I ![]() ADANA HİLTON SA :![]() ADANA YILaN KALESİ Bu resmin boyutları değiştirilmiştir Orjinal versiyonunu görmek için buraya tıklayınız Orjinal boyutları 1323x1033 ve 512KB![]() ADANA ATATÜRK PARKI ![]() PAZAR GÜNÜ ORDAYDIM :Bu resmin boyutları değiştirilmiştir Orjinal versiyonunu görmek için buraya tıklayınız Orjinal boyutları 1024x815 ve 52KB![]() ![]() ADANAMIN HEPSİ ADANA DEMİR SPOR SEVDALISIDIR ![]() PAZAR GÜNÜ MAÇTAYDIKBu resmin boyutları değiştirilmiştir Orjinal versiyonunu görmek için buraya tıklayınız Orjinal boyutları 970x590 ve 253KB![]() ![]() buda ÜNLÜ TAŞ KÖPRÜMÜZ menderes kıyısı ![]() merkez cami ADANA DA GECE ADANA KIYI BOYU CAD MAVİ BULVARmerkez park ve merkez cami manzaraya bak beee daha elicem ama sonra |
|
|
|