|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
askerimiz, nöbet, tutan, yarım asırdır kudüste, şanlı |
![]() |
Yarım Asırdır Kudüs&Quot;Te Nöbet Tutan Şanlı Askerimiz..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yarım Asırdır Kudüs&Quot;Te Nöbet Tutan Şanlı Askerimiz..!Osmanlı’nın Büyüklüğünü Bir Daha Görün Diye İsrail’in yaklaşık 1 aydır dünyanın gözü önünde başlattığı saldırı hız kesmeden devam ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Osmanlı’nın bölgedeki etkinliğini kaybetmesinin ardından Ortadoğu’da kan ve gözyaşı hiç eksik olmadı ![]() ![]() Size burada anlatacağım yaşanmış gerçek bir hikaye ![]() ![]() 2004 yılında Frankfurt’ta hayatını kaybeden Merhum İlhan Bardakçı’nın Kudüs’te yaşadığı bir hatıra hakikaten ilginç ve bir o kadar da ibret verici ![]() ![]() ![]() ‘‘Mevki Kudüs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kudüs Kapalı Çarşısı’nda rüzgâr gibi dolanan entarili kahvecilerin ellerindeki askılara çarpmadan biraz yürüdünüz mü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onu o merdivenin başında gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başındaki kalpak mı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanımda İsrail Dışişleri Bakanlığı Daire Başkanı Yusuf var ![]() ![]() ![]() ![]() Lâkaydi ile omuz silkti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kan mı çekti nedir? Nasıl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Torbalanmış göz kapaklarının ardında sütrelenmiş gibi jiletle çizilmişçesine donuk gözlerini araladı ![]() ![]() ![]() Türkçemizle cevap verdi: - Aleykümüsselâm oğul ![]() ![]() ![]() Donakaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kimsin sen ![]() ![]() Anlattı ki ![]() ![]() Ama evvelâ biliniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlattı ![]() ![]() ![]() - Ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sustu ![]() ![]() - Ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarabbi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerine bir kerre daha uzandım ![]() - Sana ![]() ![]() ![]() - Elbette ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuştu: - Memlekete avdetinde (dönüşünde) yolun Tokat Sancağı’na düşerse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra ![]() - O’na de ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öleyazdım ![]() Sonra yine dineldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|