Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
metnim or iz, yemin

Yemin Metnim/İz........

Eski 11-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yemin Metnim/İz........

---Devletin varlığı ve bağımsızlığını Ab ile toprak satışlarını yaptığım yabancılara bırakacağıma…
-Vatan ve milletin bölünmez bütünlüğünü;Telecom’dan/Tüpraş/İpraş/Bağfaş/Etibank’tan başayarak sattığıma ve de satacağıma/bütün bu gelirlere rağmen;Dev bir İşsizler Ordusu kuracağıma/Diplomalı Pazarcı Esnafını yoksulluk sınırı altında inleteceğime…
-Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyen/Ulu Önderin fotoğraflarını tüm kamu kurum-kuruluşlarından atacağıma ve devrimlerini masaya yatıracağıma
-Yalnız kendimin-ailemin-suç ortağı yandaşlarımın-yakınlarımın temsilcisi olacağıma ve de
temsilcilik görevlerimi de İMF’ye/ABD’ye/Rantiyecilere/İhale yolsuzlarına/yalan-yanlış üzerine örgütlenmiş zihniyetlere devredeceğime
-Hukukun üstünlüğünü de/Basının üstünü örttüğüm gibi örteceğime…
-Demokratik ve Laik Cumhuriyet’te “velev ki türban siyasi simge olsa ne olur
-Şehitlere kelle/terörist başına sayın demenin bedeliyasalarımız da üç kuruş tazminat değilmi kiaman
-O halde ***** da al/gitsevsinler seni Fehmi Koru
-Hatta Manisa’da/Karakola çektirelim o çiftçiyi/mitinge katılır da başımıza bela olur
-Atatürk İlke ve İnkılaplarına/Devrimlerine MDingir Fırat “Tartışılır” diyecek/desindesin de milletim de sus/sunNeden sus milletim…?
-Toplumun huzur ve refahı için sözde yardım derneği olan “Deniz Feneri”yolsuzluğun da/masum vatandaşın sömürülmesiayyuka çıkmış ve bütün Avrupa sallanmışken/kaz ayağı Türkiye de Hükümet ile ilintili iken/Rütük Başve siyasi bir parti ile adı anılan özel bir Tv patronu yaklaşık 50 milyon euro nun hesabını vermekten kaçarken/Adalet BakKonuya duyarsızken
-Fonlardan/gizli ödeneklerden hepimiz bi haber iken
-Milli Dayanışma ve Adalet anlayışı için de /emeklim-asgari ücretlim-dul ve yetimim Pazar artıklarından beslenirken/hele de hayvanlar dünyanın hiç bir yerinde olmadığı kadar insafsızca telef edilir ve yaşamdan dışlenırken
-Tershanelerdeki ölümler/Marmara da demirleyen o veliaht gemilerinden izlenirken
-Herkezin İnsan haklarından yararlanma ülküsünden dolayı;İşçim-gazetecim-medyam-sivil vatandaşım-hak/hukuk arayanım-şehit yakınım joplanacak/tazyikli su ve biber gazları ile kovalanacak…
-Karakollar 1980 ihtilalindeki gibi yine işkencenin/faili meçhullerin adresleri olacak(Adli tıp kurbaşaçıklaması) İşte tamda bu bağlam da
-Anayasa ya sadakatten ayrılmayacağıma/Yani MKemal’in Meclisinde Kürtçe konuşmakmı
Yooo haşa Her yol mübah haksızlık/hırsızlık/yolsuzluk/adam kayırma/dokunulmazlıklara dokunulmama/yandaşlara ihaleler/taaa İstanbul Büyük Şehir Belediyesinden süre gelen ekipler
-Daha ne istiyorsunuz beeKömürünüz geliyor/makarnanız/şekeriniz de geliyorEeee ara sıra üç-beş te harçlık…Yani siz şimdi BALIK TUTMAYI ÖĞRENİP/DENİZLERİ Mİ KURUTACAKSINIZ? Gemiler/Gemilerimiz nereye demirleyecek)))
-Büyük Türk Milleti önünde namusum/şerefim üzerine and içtiğim ne varsa VAZ GEÇTİM
-Dokunulmazlıklar mı? Hiç dokunmamSonra ne olur bunca vekilin hali ? Utanın bee
-O’nlar sizin için rezil oldular/Siz hala vezirsiniz…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com