Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edilen, istanbulun, vaad, şehre, şifresi

İstanbul'un Şifresi - Bir Şehre Vaad Edilen

Eski 11-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstanbul'un Şifresi - Bir Şehre Vaad Edilen

İstanbul'un Şifresi - Bir Şehre Vaad Edilen Her evde olması gereken ikinci kitap

Yayıncılık tarihinin en iddialı ve önümüzdeki yıllarda dahil olmak üzere zirvenin en büyük adayı bu kitapdır 1974 Yılında Mısırlı biokimya doktoru Reşat Halifenin ortaya atmış olduğu sav, Kuran-ı Kerim içerisinde 19 sayısıyla ilgili ilahi bir kodlamanın varolduğu üzerinedir Bu iddia neticesinde gerçekletirilen çalışmalar, şuana kadar sistematiği olan deliller silsilesi ortaya koyamamıştır

Kuran-ı Kerimin 19 mucizesine dair tüm tartışmalara sistematiği olan deliller silsilesi ile son noktayı bu kitap koyuyor Saf akıl ile yoğrulmuş, tamamen bilimsel metotlara ve matematiksel hesaplamalara dayanan bu kitap, Dünyanın en büyük mucizesinin gerçekleşebilmesi için ilahi huzurda kriptografize (şifrelenmiş) edilmiş olan Kuran-ı Kerimin, açığa çıkan kriptanalizidir
Yüce Allah tarafından Kriptografize edilmiş (şiflenmiş) Kuran-ı Kerim ile bildirilen büyük haber, çağın en büyük kriptanaliz kitabı olan İstanbul'un Şifresi - Bir Şehre Vaad Edilen isimli bu kitap ile açığa çıkıyor

HANGİ ŞEYDEN SORUP DURUYORLAR ? O BÜYÜK HABER'DEN Mİ ? Kİ ONDA ANLAŞMAZLIK İÇİNDEDİRLER? HAYIR YAKINDA BİLECEKLER? YİNE HAYIR YAKINDA BİLECEKLER? Nebe (haber) Suresi : 1,2,3,4,5 Ayetler

'Biz Hiçbir şehri herhalde bilinen bir kitabı olmaksızın helak etmedik' Hicr Suresi 4 Ayet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com