![]() |
Ramazan Bayramı Mesajları Kısa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ramazan Bayramı Mesajları KısaRamazan Bayramı Mesajları Kısa Ve Öz Kalplerde Sevgi Olsun Gözlerimiz ışık Dolsun ramazan Bayramınız Kutlu Olsun Bayramların En güzeli ve Hayırlısını Diliyorum Size Ramazan Bayaramınız Mübarek Olsun ![]() Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm ![]() Yazın Zaman içinde eski ramazan Sofralarında Yeniden görüşmek dileği iLe 11 Ayın Sultanı ramazan Ayınızın Size güzellikler ve Bereketler getirmesini ve Bayramda Mutluluklar içinde Yoğunlaşmanızı Diliyorum ![]() Bır bayram gulusu savur goklere, eskı zamanlara gulucukler getırsın oyle ıcten samımı, gozyaslarını bıle tebessume cevırsın ![]() Bu Mubarek Bayramda Kalplerinizde Barış Gözlerinizde Umut Atrafınızda Sevgi olsun ramazan Bayramınız Mübarek Olsun ![]() Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Ramazan Bayramı geldi, hoşgeldin ![]() ![]() ![]() Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar ![]() Soğuk Evimize Ramazan Girdi ısıttı içimizi ısıttı Sofralarımızı, Ramazan bitti Bayramı geldi Evimiz mutlu ve Sevinç Dolu Ramazan Bayramınızı Kutlarız ![]() Ramazan geldi Evimize Bereket Getirdi Sofralarımıza Yine, Ramazan Bitsede Bu Ay, Bayramda Yanınızdayız Her An, Ramazan Bayaramızı Kutlarız ![]() Dualarım Sizinle Birdahaki ramazan Bayramında Güzel Anılara imza Atmak dileği iLe Ramazan Bayramınız Hayırlı Olsun ![]() Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyoruz ![]() ![]() Meleklere herzaman sizinle olsun bu mübarek ayda mübarek bayramınız Hayırlı Olsun ramazan bayramınız Kutlu Olsun ![]() Gülerek bitti Mübarek Ramazan Ayı, Şimdi Ellerim Havada Dua Ediyorum Yaradanıma Bu Mübarek Ramazan Bayramında herkez Mutlu Olur inşallah Dualarım ALLAH ıma ![]() ![]() En güzel Anıları birlikte ğaylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mübarek ramazan bayramınızı kutlarız ![]() Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle ![]() Bu ramazanda Birlikte Aynı Sofrada yer Almasakta Bayramda yanınızda Olacağız Mutlaka ![]() ![]() ![]() Evinize Gül Kokusu Essin Kalplerinize ALLAH iyilik versin Bu bayramdada Elerimiz herzamanki gibi Mutlulukla Birleşsin ![]() Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayırlı Dualarım Tüm müslümanlara Bu Güzel Ayda Bitti Sonunda, gelecek ramazan Ayın'da da Sizleri Görmekten mutluluk duyarım her seferinde Bayramınız Mğbarek Olsun ![]() Bayramadaki Bütün şekerleri Sana Armağan Ediyorum bütün güzellikleri ALLAH kalbine yazsın Bayramın Mübarek olsun, ramazan bayramını En Şeker duygularımla Kutluyorum Canım ![]() Bır bayram gulusu savur goklere, eskı zamanlara gulucukler getırsın oyle ıcten samımı, gozyaslarını bıle tebessume cevırsın ![]() ![]() Her ılkbaharda gelıncıklerın en guzel baslangıcları mujdelemesı gıbı, bu bayramın da sana ve aılene mutluluk ve nese getırmesını dılıyorum ![]() ![]() ![]() Kardeslıgın dogdugu, sevgılerın bırlestıgı, belkı durgun, belkı yorgun, yıne de mutlu, yıne de umutlu, yıne de sevgı dolu nıce bayramlara ![]() ![]() ![]() Bin damla serılsın yuregıne, bın mutluluk dolsun gonlune, butun hayallerın gercek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda ![]() ![]() ![]() Kaınatın yaratıcısı ve alemlerın rabbı yuce allah'a sonsuz sukurler olsun! Ramazan bayramı bereketıyle, bolluguyla gelsın, tum ınsanlık ıcın hayırlara vesıle olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|