|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
güzel, haftası, ile, ilgili, ilköğretim, sözler |
![]() |
İlköğretim Haftası İle İlgili Güzel Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlköğretim Haftası İle İlgili Güzel Sözlerİlköğretim Haftası sözleri İlköğretim Haftasıyla ilgili sözler * Bilgisiz insan, meyvesiz ağaca benzer ![]() * İlköğretim geleceğin temelidir ![]() * Bilgisiz insanın dostluğundan, bilgili insanın düşmanlığı daha iyidir ![]() * Okul gençliğe; insanlığı, saygıyı, ulusu ve ülkeyi sevmeyi öğretir ![]() * Milletimizi gerçek saadete ulaştıracak irfan ordusudur ![]() * Okul, uygarlığın geliştiği yerdir ![]() * Bir okul açılırsa, bin hapishane kapanır ![]() * Okulları olan bir milletin istikbali emniyettedir * En önemli ve verimli vazifelerimiz, milli eğitim işleridir ![]() * İlköğretim davası, insan olma, ulus olma davasıdır ![]() * Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli kültürdür ![]() * Yurt kalkınmasının temeli ilköğretimdir ![]() * Öğrenim, aklın gücünü geliştirir ![]() * Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır ![]() * İlköğretimin değerini her yurttaşa anlatmak ulusal bir görevdir ![]() * Bilen, bilmeyenden sorumludur ![]() * Bilmek demek, yapmak demektir ![]() |
![]() |
![]() |
|