![]() |
Ramazan Bayramı En Güzel Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ramazan Bayramı En Güzel SözlerRamazan Bayramı İçin Güzel Sözler En Güzel Ramazan Bayramı Sözleri Ramazan bayramında dost ve arkadaşlarınıza güzel söz ve mesajlar göndermek istiyorsanız aşağıdaki listeye bakabilirsiniz ![]() Güzel Düşünceler Nefeslere Dolarsa Güzel Dualar Olur, Dua ise Yüce ALLAH'a Gider Nur Olur, Gökyüzünde Buluşan Dualarımızın NurLanması ümidiyle Bayramınızı Kutlarım ![]() ![]() Dua Kapılarının Ağzına Kadar Açık, bela Ve Kötülüklerin Arındırıldığı Bu Güzel Günde Bayramınızı Tüm Sevdiklerinizle Birlikte Hayırlı ve Mutlu geçirmeniz Dilegiğyle Mübarek ramazan Bayramınızı Kutlarım ![]() Çılgınca Esen Rüzgar, Kavurucu Güneşli terleten günler, Yıldızlarla Dolu Bir Dünyadır Bayramlar, Ramazan Bayramınız Mübarek olsun herşey istediğiniz Gibi Olsun inşallah ![]() Mübarek ramazan Bayramı Sana ve Ailene Bol Mutluluk Bol Huzur Ve Refah bir Hayat Getirsin, Bu Bayramın Güzelliğini ve Bereketini Evine Getirsin Kalbine İman Nefesine güç versin ![]() ![]() ![]() Bugün Dualarınızı herzamankinden Daha Çok yapın, Koruyucu Melekleriniz Avuçlarınızın içine çiçekler Döksün, Kalplerinize Bedeninize iLham versin, Bayramları En hayırlı şekilde geçirmeyi Nasip Etsin Bizlere, Ramazan bayramınızı Kutlarım Efendim ![]() Sevinç Ve Huzur Dolu Bir umutla Geldi Ramazan Bayramı, Bu Güzel Ayın Mübarek Bayramı Bizlere Mutluluk, Huzur, Güzellikler Nasip Etsin, Bütün müslümanlara Hayırlı Ramazan Bayramı Diliyorum ![]() Mululuk, Huzur, Hayırlarla Dolu Bugünden Daha Güzel yarınlar Diliyorum Mübarek Ramazan Bayramınızı Kutluyorum ![]() Bizi yataran ALLAH a şükürler Olsun, Bütün müslümanlara Hayırlı Olsun, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun ![]() Kalplerde Sevgi Olsun Gözlerimiz ışık Dolsun ramazan Bayramınız Kutlu Olsun Bayramların En güzeli ve Hayırlısını Diliyorum Size Ramazan Bayaramınız Mübarek Olsun ![]() Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm ![]() Yazın Zaman içinde eski ramazan Sofralarında Yeniden görüşmek dileği iLe 11 Ayın Sultanı ramazan Ayınızın Size güzellikler ve Bereketler getirmesini ve Bayramda Mutluluklar içinde Yoğunlaşmanızı Diliyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|