|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ibrahim, kantarcılar, kimdir, resimleri, ümit |
![]() |
Ümit İbrahim Kantarcılar Kimdir Resimleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ümit İbrahim Kantarcılar Kimdir ResimleriÜmit İbrahim Kantarcılar Hayatı Ümit İbrahim Kantarcılar Biyografi Ümit İbrahim Kantarcılar 10 Ekim 1987 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Antalya Belediye Tiyatrosun'da oynadığı oyunlar: * Düdüklüde Kıymalı Bamya * Midirfillik * Sahte Kahramanlar Antalya belediye Tiyatrosu’ndan başarı ödülü aldı ![]() ![]() ![]() Müjdat Gezen Konservatuvarı’nda oynadığı oyunlar: * Artiz Mektebi * Yarışmalar Kabare * Gazinoda Aşk Başkadır 2009 yılında Maltepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nü burslu kazandı ve bu sırada Ali Poyrazoğlu tiyatrosuna başladı ![]() Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nda oynadığı oyunlar: * Yalı Çapkını (Stand Up) * İçimdeki Timsah * Bir Sen Kaldın Yanlızlık Gelince * İki İleri Bir Geri * Ben Eskiden Küçüktüm * Tanımadığım Adamlar ![]() Yine 2009 yılı içerisinde, Ali Poyrazoğlu ile şirketlere eğitim vermeye ve gösteri sunmaya başladı ![]() Televizyon Çalışmaları: * 2005 Alpella Oneo Reklamı * 2006 Hayat Türküsü (Trt-1) * 2006 İki Aile (Star TV) * 2009 Turkcell Reklamı * 2010 Çakıl Taşları (Fox TV) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|