Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anna, chapman, hayatı, kimdir

Anna Chapman Kimdir Hayatı

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anna Chapman Kimdir Hayatı

Anna chapman kimdir hayatı

2011 yılında ABD’de yakalanıp sınır dışı edilen Anna chapman Kızıl Ajan lakabıyla anılıyorBugünlerde Türkiye'ye mankenlik için geleceği söyleniyorBir defileye davetli olan Anna Chapman'ı sabırsızlıkla bekliyoruz

Kızıl ajan”, 1982 şubatında, o dönemde SSCB’nin Volgograd kentinde doğdu Moskova’daki Rusya Halkları Dostluk Üniversitesi’nin ekonomi fakültesinde okudu Rusça, İngilizce, Almanca ve Fransızca bilen Anna, 2003 yılında İngiltere’ye gitti Burada menkul kıymetler konusunda eğitim aldı Bu arada üniversite yıllarında tanıştığı bir İngiliz ile evlendi Özgeçmişine göre, NetJets Europe ve Barclays bankasında çalıştı

2005’te aniden ABD’ye geldiği biliniyor 2006 ekiminde New York’ta “Property Finder” adlı uluslararası gayrimenkul şirketini kurdu Bu şirketin “Domdotru” adresli sitesindeki portföyde Türkiye de yer alıyor Geçen şubatta New York’a yerleşan Anna, 2 milyon dolar sermayeli “Time Venture” adlı bir şirket daha kurdu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com