Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gamze, kimdir, özçelik

Gamze Özçelik Kimdir

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gamze Özçelik Kimdir

Gamze Özçelik Pektaş Kimdir

Gamze Özçelik Kimdir Hayatı

Oyuncu, sunucu ve model olan Gamze Özçelik Pektaş 26 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da doğduGamze Özçelik Maltepe Lisesi ve Bilgi Üniversitesinde okuduktan sonra 1999 yılında Elite Model Look İpek güzeli, 2000 yılında Miss Turkey 2 güzeli seçilmiştirPopstar yarışma programında sunuculuk yapan Gamze Özçelik 2005 yılında cep telefonu kamerası ile gizlice çekilen görüntülerinden dolayı o yıl içinde Google Türkiye'de en çok aranan isim olmuştur

Gamze Özçelik Arka Sokaklar adlı polisiye dizide Zeynep rolünü canlandırıyor Buzda Dans, Popstar, Türkstar gibi yarışma programlarının sunuculuğunu yapmış ve birçok özel gecenin sunumunda da bulunmuştur
Gamze Özçelik 19 Haziran 2008 tarihinde oyuncu sevgilisi Uğur Pektaş ile evlenmiştir

Gamze Özçelik Dizileri
Eyvah Kızım Büyüdü 1998
Cinler ve Periler 2001
Tatlı Hayat 2001
Serseri 2003
Savcının Karısı 2005
Arka Sokaklar 2006

Gamze Özçelik oynadığı Filmleri
Hırsız Var! 2004

Gamze Özçelik Tiyatro Oyunları
Seni Seviyorum 2006

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com